15 augusti 2007

Svenska extremvänstern 2007Våldsorganisationen AFA försökte i dag kidnappa sverigedemokraten Martin Kinnunens 19-åriga sambo.

Tre män hotade henne med kniv, band henne och tejpade för hennes mun. "När de försökte föra ut kvinnan från lägenheten ramlade hon i trappuppgången och de tre männen avvek från platsen." SvD

"Enligt utsaga har AFA tidigare stått utanför Kinnunens bostad och skrikit, samt har skickat hot om att han ska lägga ner sin politiska verksamhet, annars skulle de “komma och hälsa på”, ackompanjerat av hans hemadress." sdblogg

Varför får skattesponsrade AFA hållas, varför sitter de inte i fängelse? Detta är inte första gången de misshandlar oskyldiga. De använder sig av fina ord och kallar sig antifascister och vill bekämpa kapitalismen men det gör dem inte bättre än andra huliganer och gäng som härskar över gator och torg. Tvärtom, de börjar utgöra ett påtagligt hot mot vår frihet och demokrati.

8 Kommentarer:

rekordårsbarn sa...

Skattesponsrade? Förklara!

Knute sa...

Afa hade tidigare förbindelser med skattesponsrade Nätverket mot rasism. Så man skulle kunna säga att de var statliga terrorister.

Anonym sa...

haha JAG hade tidigare förbindelser med NMR, inte fan fick jag några pengar för det. jag tror knappast att AFA är statligt sponsrade heller, det krävs väl inga pengar för att binda nån? och har AFA tagit på sig det här eller sitter du bara och fantiserar?

Knute sa...

Det var många organisationer som var knutna till Nätverket mot rasism, bland andra flera politiska ungdomsförbund. Centerns Ungdomsförbund hoppade av för att de inte ville vara i samma sällskap som Afa.

Om jag inte tar fel kom pengarna från Integrationsverket.

Afa kanske inte har hunnit ta på sig dådet men det kommer de säkert att göra, de brukar vara stolta över sånt som de flesta skulle skämmas över. Dessutom har de tidigare hotat Kinnunen flera gånger.

Knute sa...

"kommer arkubuseras direkt efter alliansen dagen efter revolutionen! så då kan man ju lika gärna spöa henne lite nu!"

socialism.nu

Ett annat citat från samma forum:

"en anhörig till SD hittades bunden i trapp hus.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA"

Via Gudmundson

Vilka ruskiga typer som kallar sig socialister!

magnus sa...

Detta var hemskt! Gud bevare Sverige, och må polis lägga på ett kol att verkligen sätta dit AFA nu!

Inget om detta i den SVT-sändning jag såg. En annan reflektion om SVT och ev. bias i våldsrapportering:

Man ser ju i bloggar och internationella medier att det halshuggs folk i södra Asien var och varannan dag -- inte ens i Irak, utan i Thailand, i Indonesien, Bangladesh o s v. Filmer på detta sprids, men nästan aldrig rapporteras det i SVT.

I dag var det - bra men, tänkte jag, ovanligt med ämnet halshuggning i SVT - ett reportage om att nazister i Ryssland s a s rituellt halshuggit en person och mördat en annan, och man visade delar av en film som spelats in under händelsen. Som sagt, det var inte fel att ta med en sån nyhet, men undrars om det islamistiska våldet kommer att nämnas på det sättet någon gång i SVT? (Kanske gjordes med västjournlisten Daniel Pearl och liknande långtidsgisslan av västjournalister samt görs för svenskar...)

Anonym sa...

Poliserna är för fega för att ta i problemet. De blev nog skrämda av den uppståndelse som blev följden av den där halvmissen i GBG då de fällde en av gatstenskastarna.

Knute sa...

Rödfascistiska stormtrupper ska ha skattefinansierade träningslokaler där de kan röka hasch och planlägga revolutionen, skriver
skattetryk.dk

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.