18 augusti 2007

Sverige i ett nötskal

Rödfascistiska Afa har vid ett flertal tillfällen överfallit sverigedemokratiska politiker med yxor, knivar, järnrör, batonger, glasflaskor, tårgas, syra och sten. Det är ingen överdrift att säga att detta inte är bra för Sveriges frihet och demokrati. Här en dialog mellan kommentatorerna Sympatisör och Vmm på sdblogg:

Sympatisør: Hvorfor ikke leie sikkerhetsvakter?
Dette er kanskje en finansiell fråga, men bare en tanke.

Geert Wilders omgitt av “Hardmen”:Sympatisør: Eller starte sitt eget säkerhetsbolag?
Med sikkerhetsklarering og alle papirene i orden ville det vært fullt laglig, og vips, har man et legalt verktøy til å beskytte sine egne politikere og aktivister mot AFA-bermen med?

Vmm: Sympatisör, det är nog inte så lätt att hyra in väktare eller starta eget väktarbolag. Transport är det fack som organiserar väktare och dom har förbjudit väktare att arbeta med skydd av SD. Dom säger att det är för farligt - vilket stämmer till eftertanke.

Skulle man starta ett eget väktarbolag så skulle man kanske hamna i situationen att om bolaget skriver kollektivavtal med Transport så får inte väktarna åta sig att bevaka SD, och om bolaget inte skriver på kollektivavtal så vet vi alla vad som kan hända, nämligen att Transport utsätter bolaget för blockad.

Sympatisør: Blokad- de mener de fysisk kan nekte de å jobbe med loven i hand?
Jeeez….

I Norge er det frivillig å organisere seg, men glemte at det ikke er så enkelt i Sverige - den siste Sovjetstat :(

I praktiken er det en småskalig borgerkrig som pågår i Sverige den dag i dag...

Uppdatering: Afas lilasvarta handbok. Tips Snaphanen Steen.

4 Kommentarer:

Knute sa...

Fotnot: Geert Wilders, partiledare för ett litet parti i det Nederländska parlamentet, liksom invandringsminister Rita Verdonk, Amsterdams judiske borgmästare Job Cohen, och tidigare parlamentsledamoten Ayaan Hirsi Ali, är alla mordhotade av jihadister. Filmaren Theo van Gogh mördades, liksom högerpolitikern Pim Fortuyn, den senare dock inte av en jihadist utan av en djurrättsaktivist.

Varken i Holland eller Sverige gör politiker och rättsväsende särskilt mycket. Idén om livvakter är inte helt fel, eller är det bara reserverat för etablerade politiker?

Steen sa...

Har du set denne AFA terror manual ?


LILA SVARTA

handling organisering motstånd
Innehåll:

http://afa-jonkoping.antifa.se/texter/lila_svarta.htm

Knute sa...

Tack Steen, eller ska jeg sige nej tak? Det var uhyggeligt, 1970-talet revisited med Röda Brigader och Blekingegadebanden.

Knute sa...

Att använda ordet fascist behöver inte alltid innebära smutskastning. Fascism kan definieras som att försöka få sin vilja fram med våld. Den starkes rätt.

Fascismens symbol var det romerska spöknippet, och det talar om att det handlar om att spöa folk. Fascism är ett oumbärligt begrepp, liksom dess motsats demokrati.

Afa, antifascistisk aktion, är fascister, eftersom de använder sig av våld.

Islamister är fascister. Islam betyder att underkasta sig Allahs makt = profetens makt. Den starkes rätt, avsaknad av det vi brukar kalla moral.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.