02 augusti 2007

Vi ser resultat


I staten Georgia där jag bor införde man i juni en något strängare lag vad gäller hanteringen av olagliga invandrare än man haft tidigare.

Lagar är totalt värdelösa om man inte bestraffar de som bryter mot dem men nu verkar det som både socialhjälpsadministrationen och DMV som utfärdar körkort tar lagarna på allvar.

En färsk undersökning visar att 3 utav 5 olagliga invandrare är mycket upprörda och planerar att flytta till andra stater eftersom det börjar bli besvärligt att leva i Georgia.

Den nya lagen gör det svårare att få socialhjälp och bestraffar företag som anställer olagliga arbetare och som inte kontrollerar dokument innan de anställer.
Var och en som ansöker om socialhjälp hjälp måste först bevisa att de befinner sig här lagligt. Polisen måste också kontrollera immigrationsstatus hos alla som arresterats, något som de inte behövt göra tidigare.
Olycksfall omhändertas dock på våra sjukhus, barnen får gå i skola och människor med smittsamma sjukdomar får behandling.

Under tiden protesterar liberaler mot planerna på att bygga ett staket mellan USA och Mexico och man letar febrilt efter anledningar som inte är alltför genomskinliga och krystade. Det senaste är miljö och djurbeskyddare som menar att man stoppar djur från att fritt vandra inom sina revir och att strålkastare kommer att störa de djur som rör sig på nätterna.

Uppgifter som göms undan är att olagliga invandrare dödar fler amerikaner än vad kriget i Irak gör. Centre for Immigration Studies uppskattar att över 2000 mord begås varje år av olagliga invandrare. The Federal Bureau of investigation rapporterar att 15 procent av all mord utförs av illegala.
De 267,000 illegala som nu sitter i fängelse är ansvariga för nästan 1300,000 brott alltifrån droghandel, våldtäkt och mord.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.