15 september 2007

al-Qaida skapar växande rädsla och avsky för Islam


På sin senaste video flirtade Usama bin Ladin skickligt med salongsvänstern i Västvärlden. Det skulle inte förvåna mig om många förfördes av formuleringar som att sträcka ut handen till varandra. Men om man kokar ihop budskapet blir det ändå samma 1400 år gamla visa: omvänd er till islam eller dö!

I Irak har al-Qaida en filial ledd av en fiktiv person som heter al-Baghdadi, i själva verket en äldre irakisk skådespelare som ger sin röst till de ljudispelningar som de utländska jihad-krigarna sänder ut. Senaste nytt från dem är en belöning på 100 000 dollar till den som dödar muhammedtecknaren Lars Vilks. Belöningen höjs med 50 000 dollar om han "slaktas som ett lamm". Även chefredaktören för Nerikes Allehanda, Ulf Johansson, som publicerade teckningen, har fått ett pris på sitt huvud.

Sens moral: nu får regering och polis och migrationsverk ta sig samman och bättre kolla dem som invandrar. Är det rimligt att de får uppehållstillstånd och medborgarskap fastän de flesta har slängt sina pass och inte kan styrka sin identitet? Vad som sägs i moskéerna måste också undersökas. Många moskéer är bevisligen kommandocentraler för terrorism. Frågan är om det längre finns några myndighetspersoner som är kapabla att ta något ansvar. Alla sneglar ängsligt på varandra, rädda för att inte vara tillräckligt politiskt korrekta.

PS. Till journalister på TV och tidningar, kulturvänster, socialdemokrater, vänsterpartister, miljöpartister, även många borgerliga politiker, alla ni som gjort oss så eftergivna och försvarslösa: Skäms! För att inte tala om rödfascistiska AFA och andra grupper som fungerar som den politiska korrekthetens stormtrupper.

PPS. I samband med riksdagens öppnande och den årliga gudstjänsten bjuder man i år också in imamen Abd al haqq Kielan. Skandal! Svenska medborgare dödshotade och så legitimerar man denna dödsideologi. Vilka åsikter har imamen? Om man får honom att tala i förtroende, kommer han då inte att säga att den som hädar profeten får räkna med dödsstraff?

SvD , Världen idag , Paraplyprojektet , Nerikes Allehanda

2 Kommentarer:

Knute sa...

Från Usama bin Ladins senaste video:

"Det finns två sätt att avsluta kriget i Irak. Det första är från vår sida, och det är att eskalera dödandet och striderna mot er.

Det andra sättet är att ni avskaffar Amerikas demokratiska system och konverterar till Islam."

Knute sa...

Vilks is being asked if he thinks a round-about-dog of Mohammed was worth all the trouble and threats.

”Yes,” he answers, ”One has to test where things stand. And people have to join in to play down this kind of ideas. We cannot imagine a world in the West in which we have to adapt our norms to what Al Qaeda and other extremist groups are thinking.”

Two thumbs up for Mr. Vilks. He is doing just great.
Flemming Rose

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.