12 september 2007

Being a man 'bad for the environment'


Det mest fantastiska rapporter når oss ibland från Sverige. Denna från Utrikesdepartementet !!! till FNs Development Commission.

"Män är sämre för miljön än kvinnor eftersom män kör bil oftare och äter mer kött."

Tänk om män skulle säga att kvinnor förorenar under längre tid eftersom de kör långsammare än män. Dessutom lever kvinnor längre än män, förbrukar mera syre och släpper ut mer metangas.

Finns det inga vettiga människor bland politiker längre och finns det hur mycket pengar som helst till löjliga utredningar?


UPPDATERING av Knute: Lågt i tak i sosse-Sverige. Den borgerliga regeringen har det inte lätt. Den nya handelsministern äger en lila Porsche 911. "Det verkar vara svårt för Reinfeldt att hitta företrädare för moderaterna som inte har höga taxeringsvärden på sina hus," säger den socialdemokratiska partisekreteraren.

Hoppas regeringen kan värja sig från sådana barnsliga attacker och rensar upp i bidrags- och utrednings- och myndighetsträsket som sossarna lämnat efter sig. SvD

2 Kommentarer:

Knute sa...

På statstelevisionens nyheter idag: Sverige har fått en ny handelsminister.

Det första reportern sa, var att den nya handelsministern har åkt fast för fortkörning och anlitat svart städhjälp.

Det hade varit intressantare att få reda på något om ministerns verkliga meriter.

Anonym sa...

Fick hon inte också frågan om "hon nånsin köpt buteljeratt vatten"?

Man tar sig för pannan.

Väldigt synd är det att tredje statsmakten och Sovjet TV (SVT) ska hålla på som dom gör. Jag hade mycket gärna sett hon från Timbro som kulturminister, särskilt när det kom fram att hon inte betalade tv-licens (ingen moralisk medborgare gör det).

Jävla otyg är vad det är.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.