08 september 2007

De säger dialog, men menar kravKan yrket imam tolereras i en demokrati? Här några hotelser från en imam, uttalade igår under fredags"bönen" i en moské i Köpenhamn:

“Inga som utför terror är välkomna i något som helst land. Men pressa dem inte att göra det. Låt bli att göra narr av vår profet. Låt bli att göra narr av vår Gud. Låt bli att göra narr av vår religion. För då kommer det inte att ske (terrorhandlingar, red.). Det är bara ett råd. Försök att förstå. Vi är en del av detta land. Det är vårt land!” sade imamen.

avisen.dk via Uriasposten.

Jämför med fredagsbönen i moskén i Stockholm, nog fanns ett förtäckt hot där också? Trots mediabevakningen. Läs
här.

Stockholmsimamen sa att Gud har ett förnedrande straff i beredskap för dem som smädar profeten.

Eftersom islam inte skiljer på religion och politik betyder det att det är jihadkrigarnas uppgift att se till att straffet verkställs. Så lurigt kan det vara, men naturligtvis blev journalisterna förförda av ordflödet, de trodde väl att det var den kristna gudens försyn som imamen pratade om.

Nej, imamer är en yrkesgrupp vi kan vara utan. De hatar vårt samhälle och vill absolut inte att muslimerna ska integreras i det.Detta är oförlåtligt.
Öländska flaggan bränns.
Fatwan lyder sålunda,
enligt Völvan:
Den som bränner vår
gröngula fana
gånge ogill som vargen
i villande skogen.

Kurt Lundgren på Ölands fria horisont

UPPDATERING: Efter statsminister Reinfeldts och hans ambassadörers ursäkter till islamisterna, och innan dess hans försvarsministers avhopp i protest, har nog många bytt linje om regeringen. Det går inte längre att se någon skillnad på den och den förra regeringen. Det börjar se ut som om Sverigedemokraterna är det enda alternativet. Är de vuxna uppgiften? Jag vädjar till alla förnuftiga politiker, byt parti! Före detta försvarsminister Odenberg till exempel. Eller Miljöpartiets Birger Schlaug. Tänk om!

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Muslimerna förlöjligar profeten när de slaktar folk i namnet av islam och Allah. Statminister Reinfeldt bör inte tillåta förlöjligandet av yttrandefriheten genom att ge in till muslimernas krav. Kungariket Sverige är ett självständigt stat utan anknytning till islam. Om muslimerna inte gillar Sverige, låt de sticka till paradiset.

Skuncke sa...

Återvandringsfrågan och frågan om ett muslimfritt Sverige har aldrig varit mer aktuell.

Fröken Sverige sa...

När det gäller danska politiker, så måste jag säga att jag inte är speciellt glad i danska socialdemokraternas partiledare, Helle Thorning-Schmidt egentligen.

Men precis som de flesta danska politiker, så har hon ryggrad. Detta skulle man knappast höra någon av våra "etablerade" politiker i Sverige säga:

"Muslimske trossamfund skal gå imod terror og kæmpe imod fundamentalister"

"- Danmark lader sig ikke splitte, skræmme eller kue til at vige en millimeter fra de værdier, vort samfund bygger på: demokrati, ligestilling, ytringsfrihed, åbenhed og tolerance. Vi viger ikke, sagde Helle Thorning-Schmidt."

http://jp.dk/indland/indland_politik/article1079863.ece

Ha en trevlig helg, Skunke - och ni andra som kämpar för ett bättre Sverige!

Mvh

/FS

From Sweden with Grief sa...

Jag kan inte förstå att de hänvisar till alla terroråden i världen alltid beror på att vi, alla människor överallt, inte respekterar deras religion. Det handlar inte om detta, de måste själva försöka se vad det handlar om. Jag blir förundrad över deras maktfullkomlighet.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.