07 september 2007

Det "fredsälskande" islam i aktion


Islamiska terrorister planerade en massaker i Tyskland till den 11 september men avslöjades innan de kunde sätta planerna i verket.
De ämnade slå till mot tyska flygplatser och US. baser exakt 6 år efter den fruktansvärda attacken mot the World Trade Centre.
De tre misstänkta, är två tyskar som konverterat till islam och en turk som tränats av Taliban i Pakistan.

Det anses vara den mest omfattande terroristaktionen som hittills planerats i Tyskland och de arresterade hade täta telefonkontakter med misstänkta i England.
Tyska säkerhetspolisen letar efter ytterligare 10 personer som sägs vara inblandade.

Nästan samtidigt intervjuades den tyska
politikern Angelika Claussen om faran av en kärnvapenattack av terrorister och hon refererade till sept. 11 attacken på the World Trade Centre som "flygplansolyckor" och "flygplanskrascher" .

Det finns en grupp av arga leftisar i Tyskland som envisas med att förneka realiteten av denna attack och kallar det sammansvärjning eller olycka.
Om bombattentatet mot Frankfurts flygplats inte stoppats misstänker jag att Frau Claussen skyllt på Bush.

I Danmark arresterades åtta
unga muslimer för misstankar om planer på ett bombattentat och samröre med al-Qaeda.
De är mellan 19 och 29 år gamla och kommer från Afghanistan, Pakistan, Somalia och Turkiet. Sex av dem är danska medborgare.

1 Kommentarer:

Knute sa...

Jihad i Malmö berättar:

Tidigt på morgonen tisdagen 4 september grep danska säkerhetspolisen 8 islamister vid razzior i Köpenhamnsområdet. Detta spreds snabbt på tisdagsmorgonen till medier över hela världen.

Kl 12.36 samma dag sände iranska nyhetsbyrån IRNA ut ett mystiskt telegram med rubriken Germany-Denmark-Terror suspects.

Telegrammet handlar enbart om gripandena i Danmark och citerar Copenhagen Post.

Men vad menar de med Germany ? Det märkliga är att terroristerna i Tyskland ännu inte är gripna vid denna tidpunkt.....

De grips på tisdag kväll och det offentliggörs först onsdag morgon. Det första tyska nyhets-telegrammet är från 5 september 06.40.

Har IRNA tillgång till islamistiska spågubbare eller visste de något vi andra inte visste ??

Nu har ju IRNA redan tidigare visat stort intresse för underrättelseaktiviteter, men hur visst de vad tyska polisen tänkte göra en dag i förväg ???
Jihad i Malmö

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.