22 september 2007

Eftertankar


Det har skrivits mycket på olika bloggar om händelserna i Bryssel den 11 september men i media här i USA visades bara några glimtar på TV och någon diskussion eller uppföljning saknas.

Jag har tagit del av massor av bilder från bl.a Gates of Vienna som visar "mycket mer våld än nöden kräver" från den socialistiska regeringens polis som verkade vara många fler till antalet än demonstranterna.

Under året som gått har andra demonstrationer ägt rum i olika länder i Europa där polisen passivt stått som åskådare - en jämförelse och några frågor är på sin plats.

1. Hur många skyltfönster krossades i Bryssel den 11 september?
2. Hur många bilar och soptunnor antändes?
3. Hur många polismän och ambulanspersonal skadades av demonstranterna?
4. Hur många molotov-cocktails och glödlampor kastades?
5. Vilka brott har de bortförda anklagats för?

En ambitiös journalist borde kunna ta fram uppgifter på de skador som dessa kostymklädda medelålders demonstranter orsakade vad gäller belgarnas egendom och liv.

Budskapet här är klart och skrämmande tydligt.

Vår kultur, som hyllar frihet och demokrati, går under, inte som ett resultat av våld från fanatiska islamer som har svurit på att döda oss, utan som ett resultat av deras bundsförvanter bland den politiska vänsten som systematiskt bryter ner viljan och möjligheten hos medborgarna att protestera och stå emot.
Den processen är långt gången genom att Vänstern kontrollerar viktiga "attityd-formgivare" i samhället så som utbildning och media.

"It ain't looking good", Davy Crockett, inför slaget om Alamo 1836.

1 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Förtvivla icke! Det kan gå för oss som för Texas.

Man förlorade slaget vid Alamo, men vann kriget mot Mexiko!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.