27 september 2007

En svensk tiger

Dagligen försöker kommunistjournalisterna på TV och i tidningar hjärntvätta oss i syfte att få oss att acceptera multikultirevolutionen och massinvandringen i Sverige. Vi ska inbillas att allt är vårt eget fel. Jantelagen och Sharialagen är vad som gäller, inte den svenska Grundlagen.

Här ett exempel,
"Mörkt förflutet måste bearbetas", skriven av en expert på skuldfrågor. Artikeln i sammandrag:

Sverige ska skämmas för att vi slapp andra världskriget, därför ska vi vara hela världens samvete och flyktingmottagare och socialbyrå.

Som tur är har vi
Gustafsson i Säffle och Nihonshu som avslöjar hur förljugen artikeln är.


Varför är det så mycket arabnyheter på TV? Är det för att svenskarna ska vänjas vid islamisering och sharia-lagar? Vi går in i islamiseringen med öppna ögon, vi har ju blivit matade med den i tiotals år och är vana vid den.

Kommunistjournalisterna på TV försöker islamisera oss

1 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Mycket nöjsam läsning som väcker massor med associationer.

Inser när jag läser Knutes senaste att jag borde egentligen skriva en artikel baserad på diverse artiklar om den politiska korrekthetens historia. Men jag hinner inte.

Jag har en massa egna ämnen i ugnen, så jag måste överlåta åt er som läser detta att ta till er vad som finns på länken inunder.

Kanske någon av er kan utvinna en egen artikel och publicera den någonstans.

Saken är den att PK har gamla rötter. Går tillbaka till Frankfurterskolan 1923 och Gramsci i Italien. Kortfattat: Gramsci och hans gelikar fattade att våld var den sämsta metoden att göra världen kommunistisk. Den bästa var att erövra folks medvetanden och sedan skulle resten följa. "Indoctrinate the mind and the rest will follow!"

Herbert Marcuse (guru för studentvänstern 1968) och sexualradikalen Wilhelm Reich är två exempel på personer med rötter i Frankfurterskolan.

Marcuse föraktade demokratin och kallade den för "repressiv tolerans". Vad skall en kommunist säga om ett suicidalt tolerant system, som i humanism vida överträffar socialismen?


"So how did it all start? Political Correctness started in a think tank (called The Frankfurt School) in Germany in 1923. The purpose was to find a solution to the biggest problem facing the implementers of communism in Russia. Why wasn't the wonderful idea of communism spreading? Read the full history and purpose here or watch a 22 minute documentary here.
The Frankfurt school recommended (amongst other things):
the creation of racism offences
continual change to create confusion
the teaching of sex and homosexuality to children
the undermining of schools and teachers' authority
huge immigration to destroy identity
the promotion of excessive drinking
emptying the churches
an unreliable legal system with bias against the victim of crime
dependency on the state or state benefits
control and dumbing down of media
encouraging the breakdown of the family
Sound all too familiar? Yes - Great Britain 1997 onwards...... "
Politically Incorrect UK

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.