13 september 2007

Europaunionens politbyrå drar åt nätetEU-kommissarien Frattini är en motsägelsefull person. Dels vill han komma åt den militanta islamismen i moskéerna, dels vill han censurera kritik av islam.

Jag förstår inte hur det ska gå att lösa problemet om man inte får tala om det.

Enda förklaringen är att Europaunionen i praktiken har blivit en polisstat. Ett tecken på det är polisvåldet som nyligen inträffade i Bryssel mot folkvalda parlamentariker.

Belgien har sedan tre månader ingen regering och börjar påminna om det odemokratiska Vitryssland. Europas huvudstad styrs av en mini-Stalin, borgmästare Thielemans.

"Det er faktisk ganske imponerende, at den svenske medieverden hverken har hørt eller set, hvad der foregik i Bryssel den 11. september."

Ständigt arabnyheter på TV men om det händer något i Bryssel som inte stämmer med journalisternas världsbild, då får vi inget veta.

Nu är klockan en minut i tolv, om EU-författningen ska stoppas. Europas nationer förlorar vetorätten, Europol förvandlas till KGB, Europaparlamentet till Högsta Sovjet, Kommissionen motsvarar Politbyrån...

Franco Frattini är flitig. Varför vill han strypa yttrandefriheten på Internet? För att slippa protester mot sitt senaste förslag: Vad vi behöver är en riktigt stor invandringsvåg från Asien och Afrika, 20 miljoner i första omgången!

Han verkar vara helt utan kontakt med vad Europas folk vill. Men så är han inte heller vald av dem. EU-kommissionen som styr över oss har ingen demokratisk legitimitet
.

Vad är det med eurokraterna i Bryssel, är de illvilliga? Eller de är bara okunniga om islams urgamla taktik. En av Pakistans mäktigaste imamer säger, "Våra anhängare måste leva i fred tills de är starka nog att utkämpa jihad." Bosniska förhållanden väntar Europa.

Spjutflickan Gertrud
Jihad i Malmö
För farligt att googla efter
EU-kommissionär vill förbjuda ord på nätet
Europa skal åbne op for 20 millioner indvandrere

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Skal ytringsfriheden hindres på nettet, så er det endnu en tungtvejende grund til ikke at forsætte vort medlemsskab af EU.
EU er imod Europa og de europæiske folk.
Det er sandheden.

falkeøje

Knute sa...

En ny aktningsvärd bloggare på banan:

"Vilka är trollen, undrar ni kanske? Trollen är t.ex dom gröna troll som kallar sej miljö någonting, och som inte bara lyssnar på varje undergångstomte som poppar upp med någon ovetenskaplig rapport och genast är beredd att skära i vanligt folks frihet och absolut sno åt sej mer skattepengar med argumentet, det ska kosta att förstöra.
Troll är även den så kallade vänstern, som lierar sej med vilken typ av förtryck som helst om det bara är emot U.S.A.
Troll är också feministerna som står upp och slåss för självklarheter vi redan har, men kniper käft, för att vara politiskt korrekta, när islamisterna kräver och vinner mark."

http://trollskog.blogspot.com/

Jean Moulin sa...

Franco Frattini, från fascismens hemland:
" Jag tänker låta undersöka hur det kan vara möjligt att hindra människor från att använda eller söka farliga ord som som 'bomb', 'döda', 'folkmord' och 'terrorism'."
Dagens Nyheter

EU har förvandlats till en odemokratisk mardröm. Hur skall vi befria oss från EUSSR?
Peter Hitchens jämförde träffande EU-parlamentet med det politiskt impotenta Högsta Sovjet och EU-kommissionen (som Frattini tillhör) med den allsmäktiga Politbyrån. Men inte ens KGB hade samma rättigheter som Europol, som kommer att kunna begå brott i tjänsten och åberopa diplomatisk immunitet. Vad kan syftet med en sådan bestämmelse vara?

Conservative Swede har hintat om att den märkliga amerikanska militära närvaron i EU är till för att förhindra en Jugoslavisk utveckling när Europa dhimmifieras. (Ungefär som när USA latinamerikanska och östasiatiska och arabiska diktaturer om ryggen!)
Rekrytering av arbetskraft i Afrika kommer också att leda till politisk turbulens.
Drar mig till minnes en artikel av Fjordman om den anti-vita rasismen i EU:
Global Politician
Mvh
Jean Moulin
Liberaldemokraten

Knute sa...

Jag tar risken att få en sur kommentar från någon som inte gillar när bloggare berömmer varandra, men här har vi ännu en aktningsvärd bloggare på banan, Jean Moulin med sin blogg Liberaldemokraten.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.