07 september 2007

För pengarnas skull...


En lantbrukare och ”ledamot i Arla-Foods högsta beslutande organ” är arg och förbannad över Lars Vilks Rondelhund. Därför att han, Berglund har haft en förlust på 100 000 kr för bristande försäljning av mjölkprodukter till Mellanöstern under den så kallade danska Muhammedkrisen. Och nu är han räd… att förl..

Hur hemskt! Vilken förlust!

Här har vi igen en person, som först och främst tänker på pengar. Han tänker inte på, om svenskarna tycker om att underkasta sig islams ideologi och anta deras religion och sharialag. Med undertryckta kvinnor, gömda i stora tält med eller utan ögon, (tvångs)gifta kvinnor, som ska stå till rådighet med sex varje gång det passar deras herrar och makar, kroppslig stympning av småflickor, taquia-tal, dhimmistatus, misshandel och ”äres”mord. De, som konverterar till kristendom ska få halsen avskuren etc. etc.

Jo, genom erfarenhet och läsning vet vi utmärkt hur ”människor i Mellanöstern tänker”. Och sådana förhållanden vill vi inte ha. Om du inte tycker om det samhälle, som våra förfäder har kämpat sig fram till med umbäranden och seg vilja, så ta dina kor och res ner till Mellanöstern.

Du tycks mena, att ”chefredaktören (för Nerikes Allahanda) inte har någon känsla för vad som skapar fred, förståelse och samförstånd mellan världens folk”. Du hör tydligen till de naiva godtroende människor, som inbillar sig att bara man underkastar sig alla de krav som en främmande makt framför, så har man evig fred. Kanske i vår tid. Så kan våra barn och barnbarn se, hur de klarar sig. Läs världshistorien och bli klokare.

Vad angår Arla, så har de ett dårligt renommé i Danmark, inte bara i anledning av deras uppförande under den danska Muhammedkrisen, men också för tidigare olagligheter, för vilka de blev dömda (men inte glömda!).

Av GERTRUD
spydet.blogspot.com

Bild: LA KIMPOLINA
www.polemiken.net

1 Kommentarer:

Knute sa...

Jag har inte frågat Gertrud om lov, men vill ändå avslöja att hon är norra Europas äldsta bloggare,
och trots sin stora vishet helt säkert en av de ungdomligaste.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.