22 september 2007

Gardell anti-jihadist?

Kommen till jobbet briefades jag av Monsieur K. om Jonas Gardells attack på islamister. Hade missat det, men såg givetvis i andanom en bloggpostning om saken födas.

Nu när jag läst Gardells blogg och Expressens rapport, så kan jag inte annat än jämföra Gardells salva med statsministerns ängsliga tassande. Gardell har slängt all försiktighet och för det är han värd en eloge.

Sedan länge har vi vetat att islamister i Danmark kastat sten på bögar. Och vi drar oss till minnes hur den holländske politikern och bögen Pim Fortuyn i islamiseringen av Holland såg en fara mot den holländska toleransen - inte bara mot bögar utan mot kvinnlig sexualitet och allmän tolerans av det mesta i Holland - och att det var därför han bildade List Pim Fortuyn och reagerade negativt när han jämfördes med Jean-Marie Le Pen.

Jag drar mig också till minnes en bok, "While Europe slept", av en amerikansk homosexuell, Bruce Bawer, som efter att ha levt i Europa skrämts av utvecklingen mot den allt större islamiseringen.

Fortuyn drog den riktiga slutsatsen: Islamismen var inte en följd av diskriminering utan av för stor muslimsk invandring.

Bruce Bawer skriver om Fortuyn att utmålandet av honom som rasist är fruktansvärt orättvist. Fast vi alla vet att det är det öde som drabbar alla som vågar ifrågasätta klokheten i massinvandringen.

Bawer skriver: "Även om hans populistiska stil inte tilltalade alla, så var inte Fortuyn en fascist utan en demokrat - en sann troende på västerländsk frihet, tolerans och pluralism. Hans partis ledarskikt var en raslig och etnisk mosaik [vice-ordförande en färgad man från Cap Verde]; hans död sörjdes av holländare från alla möjliga religiösa och kulturella bakgrunder.

Hans fientlighet var inte riktad mot muslimska invandrare som sådana utan mot deras ofta skrämmande fördomar, som han rätteligen såg som ett hot mot holländsk demokrati. Vad gällde hans homosexualitet, långt från att vara en excentrisk motsägelse, så var den central för hans politik: hans identitet som en homosexuell man gjorde det omöjligt för honom att strunta i allvaret i sådana hot
." Bruce Bawer.com

Gissningsvis har Gardell en bit kvar till insikten om att tolerans mot homosexuella och kvinnofrid förutsätter att de toleranta förblir i betryggande majoritet i våra västerländska samhällen och att den majoriteten rent befolkningsstatistiskt hotas av fortsatt muslimsk massinvandring.

När skall förresten västerländska feminister komma till den
insikten?

2 Kommentarer:

From Sweden with Grief sa...

En liten reflektion; svenska feminister tystades av en kurdiskättad journalist Evin Rubar då programserien "Könskriget" sändes. Eftersom jag arbetat med utsatta kvinnor och barn i elva år, var det inte svårt att se igenom de lögner som programmet staplade upp. Men det fanns inte mycket stöd för etablerad feminism länge. Den sista sucken drogs då Gudrun Schyman och F! visade att lesbiska kvinnor också får utöva samma makt som männen gör mot kvinnor.
Dessutom ska inte svenskar slå sig för bröstet i vissa frågor rörande kvinnofriden i Sverige. Då feminismen röt i på 1980-talet förändrades exempelvis synen på våldtäkter. Fram till dess ansågs kvinnan medskyldig till våldtäkten och än idag synas kvinnans beteende och sexliv mycket noga.
Vi gömmer misshandlade muslimska kvinnor varje dag och arbetar för att säkra deras tillvaro. Sharia-lagarna är inte något som feminister, som arbetar med mäns våld mot kvinnor, accepterar. Det som gör feminismen så svårsmält för många är att kvinnor vägrar numera ta skulden, utan anser att männen själva bär ansvar för våld och våldtäkter. Att pornografi och prostitution är en del av kvinnoförtrycket. Att förtryck av kvinnor ingår i vårt samhällssystem.

Jean Moulin sa...

"Våldtäktsmannen är i väldigt liten grad 'vem som helst'.

Det visar juristen Ann-Christine Hjelm, som på uppdrag av Brottsoffermyndigheten granskat grova brottmål i Svea hovrätt ('Är kulturgenererad grov brottslighet myt eller verklighet'). De 27 dömda våldtäktsmännen som ryms i hennes studie levde i ungefär hälften av fallen under socialt oordnade förhållanden. 85 procent var födda utomlands eller av utomlandsfödda föräldrar, vilket ju tyvärr i Sverige i hög grad blivit en klass- och utanförskapsmarkör."

DN

Vad kan vi dra för slutsats av detta?

Jo, att ett invandringsstopp vore den mest effektiva åtgärden för att radikalt minska antalet våldtäkter i vårt samhälle.

I Ordfront läste jag också att gängvåldtäkt är en initiationsrit bland en del invandrarkillar.

"'Gängvåldtäkt är ett mandomsprov', lyder t.ex. rubriken på Eskil Fagerströms artikel i Expressen den 9 augusti apropå de extremt unga förövarna bakom våldtäkterna och sexövergreppen i Malmö, sommaren 2001. 'Våldtäkten är den yttersta förlängningen av ett system där kvinnor systematiskt underordnas', skriver Fagerström vidare. Allt fler börjar tala klartext."

Ordfront

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.