20 september 2007

Hamas-inspirerad Mona Sahlin på spaning efter nya väljareEfter mordet på Fadime Sahindal lovade dåvarande integrationsministern Mona Sahlin att göra allt för att något liknande aldrig skulle hända. Men det var bara krokodiltårar, ingenting gjordes för att minska det hedersrelaterade våldet. Sahlin svek invandrarflickorna. Hon var mer intresserad av att hålla sig väl med imamerna. En politiker utan heder.

Arbetarrörelsen finns nästan inte längre, men med de muslimska invandrarnas hjälp tänker socialdemokraternas ledare Sahlin skapa en ny folkrörelse. Hennes förebild är terrororganisationen Hamas i Gaza. Dagens Nyheter berättar om en pressträff i partihögkvarteret:

"Hon ska berätta om sin resa till Mellanöstern och om sina samtal med palestinier och israeler. Pressträffen bekräftar en av de förändringar socialdemokraterna nu går igenom: en mer Palestinavänlig och Israelkritisk linje om Mellanöstern.

Hon har ett par av sina närmaste medarbetare runt sig. Ingen av dem arbetade med Göran Persson i Rosenbad när han var statsminister.

Hon medger att väljarna - inte bara alliansen - såg socialdemokraterna som ett bidragsparti. - Därför har vi en hemläxa att göra om arbetsmarknaden. Det en av de stora frågorna nu, säger hon.

Samtidigt finns andra planer. Det socialdemokratiska partiet ska lära av Hamas, skämtar någon. Den islamistiska rörelsen i Gaza byggde sin framgång genom att ge människor social service på basplanet. Nu planerar socialdemokraterna att själva starta ungdomsgårdar."

Fredrik Malm kommenterar: "Socialdemokraterna kunde lika gärna jämföra med Hitlerjugend och de kollektiva projekten i Tyskland. Eller massmobiliseringen i Sovjet efter 1917."

Sahlin höll på att få en av Hamas raketer i huvudet när hon var på besök i Israel, men det hjälpte tydligen inte. Sådan är hennes personlighet, hon har varit dumdristig förut och nu ger hon sig i lag med islamiska terrorister. Det är ledaren för Sveriges största parti som gör det.

Tyvärr har hon många med sig. Tidningar och TV bombarderar oss ständigt med felvinklade nyheter från Mellanöstern. Nu har Israel tröttnat på raketerna och tänker begränsa tillförseln av bensin och olja till Gaza. Krigsförklaring! skriker Hamas, krigsförklaring! kommer det som ett eko från de svenska journalisterna och bloggarna, vilka uppenbart lider av masochism. Hur mycket pengar vi än öser in i Gaza, blir vi hatade.

Den stenhårda maktspelaren Mona Sahlin gnuggar händerna. Socialdemokratins nya väljarbas är utan tvivel de muslimska bidragstagarna. Vad säger de gamla sossarna om det? Vem som helst utom Måna Muslim skulle vunnit om vi fått ha medlemsomröstning, säger de.Ja, man kan inte annat än skratta åt detta bedrövliga bedrägeri. Och hoppas att folk genomskådar det lagom tills nästa val.

För att anknyta till inledningen. Sverige har en suicidal invandringspolitik, som inte minst drabbar kvinnor. Men man kan alltid söka asyl i USA eller Australien.5 Kommentarer:

Knute sa...

Kommunalbestyrelsen i Drammen i Norge er blevet kuppet af muslimer. Der er foregået valgsvindel, stemmesedler er blevet forfalsket og narkomaner, hjemløse og andre svage sjæle har fået penge og mad for at stemme på indvandrerkandidaterne.

Flere vidner fortæller at de stemmesedler de fik udleveret, var udfyldt på forhånd med en bestemt muslimsk kandidat.

Sagen efterforskes nu af norsk politi.

I det norske Arbejderparti er 8 ud af 15 nyvalgte kandidater muslimer og antallet af muslimer i byrådet er blevet fordoblet.
Läs mer på Veritas Universalis

Jean Moulin sa...

Sossarna/Vänstern och borgarna håller på att upplösa det svenska folket och välja ett nytt folk - helt enligt Berthold Brechts sarkastiska uppmaning till DDR-ledarna efter upploppen 1953:

"Vore det
inte enklare att regeringen
upplöste folket och
valde sig ett nytt?"

Socalt.org

Borgarna förstås i en blandning av
ängsligt politiskt mode och i ett desperat försök att vinna invandrarväljare från sossarna.

Tänk bara på Carl Bildts besök i moskén 2002 med uppmaningen till publiken att rösta i kommande val.
Eller Maud Olofssons partis nominering av Fru Aldebe, som försvarade sin makes brev om sharia.

Invandrare röstar ju ca 80 procent socialistiskt.

Samma tanke ligger bakom Bushs attacker på de som vill förbättra gränsskyddet mot Mexiko och som kritiserar amnestier för illegala invandrare.

Filip de Winter i Vlaams Belang konstaterade enligt Brussels Journal att VB aldrig skulle få så höga siffror igen i och med att andelen röstberättigade invandrare kommer att öka till nästa val i Belgien.

Krasst sett borde högerpartier vara emot fortsatt invandring, eftersom den kommer att minska sannolikheten för högerregeringar i framtiden (i alla fall högerregeringar som drar ned på bidrag etc).

2006 kan mycket väl ha varit sista gången USA fick en republikansk president.

From Sweden with Grief sa...

Hedersrelaterat våld har fått mycket mer bidrag och stöttning till sin ideella verksamhet, än vad motsvarande verksamhet bland svenska kvinnor erhållit. Förmodligen för att det var en mer nystartad verksamhet. Att hon sedan inte ser andra faror med det budskap som framförs inom islam är mig en gåta. Men inte konstigt, eftersom inte heller svenska kvinnors och barns rättssäkerhet ökar, tvärtom. Jag tycker inte att någon politiker bryr sig överhuvudtaget, varken vänster- eller högerpolitiker.

Knute sa...

Ultra, så länge myndigheterna vägrar att identifiera problemet hjälper inte pengar. Det pratas lite vagt om hederskulturer men rädslan för att beskyllas för rasism gör att de drabbade kvinnorna och barnen lämnas i sticket.

Jean Moulin sa...

Rättelse: menade valet 2004 i USA. Blandade ihop det med svenska val vad gäller årtal.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.