17 september 2007

I love you...you love me?

Guvernören i Massachusett, Deval Patrick uttalade sig om bombattentatet för 6 år sedan och kallade det en "ond och elak handling". Han sade också att det var bevis på ett misslyckande bland människor i förståelse för varandra och i kärlek till varandra.

Hur kommer det sig att radikala imamer försöker omvända unga kanadensiska, brittiska och även amerikanska män och kvinnor i sena tonåren ?

Svar: De förstår att när man uppfostrar en generation i den dallrande gelepudding som Deval Patricks mångkultur-relativism utgör - ingenting är bättre eller sämre än någonting annat; om människor är onda och elaka mot oss är det för att vi inte sjöng tillräckligt många "Barney the Dinosaur"-sånger för dem; i en sådan värld kommer en viss procent av de unga att ha ett gapande tomrum där deras identitetskänsla borde vara.

De förstår att i det tomrummet kan man stoppa in någonting som är rasande och ursprungligt och oförsonligt.

För en tid sedan träffade Mark Steyn president Bush och någon ställde en fråga om det icke-så- populära kriget.
Bush skakade av sig frågan genom att svara att 25 procent av en befolkning är alltid emot krig - alla krig. Med andra ord tycker det att ingenting är värt att kriga för.

Steyn skämtade att en del av dem kanske skulle ändra uppfattning om trupper började välla in över den kanadensiska gränsen eller om krigsfartyg sköt mot Floridas kust. Men kanske inte....
AL- Qaedas "flygvapen" lämnade en stor krater mitt i Manhattan och Guvernör Patrick letar efter kärlek på fel platser.

Hur många människor i samhället tänker som Deval Patrick?
Det är den beräkning man måste göra om man vill veta hur länge det samhället kommer att bestå.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.