21 september 2007

Ingen skam i kroppen

Mahmoud Ahmadinejads planerade besök i New York orsakar konflikter långt innan han ens satt sin fot på amerikansk mark.

Han har yrkat på en speciell sightseeing tur till Ground Zero och, hör och häpna, borgmästare Blomberg övervägde faktiskt möjligheten.

Vilket fantastiskt tillfälle till bra bilder som man sedan kan publicera därhemma. Hjälten Ahmadinejad besöker den plats där Islam vann över den onde Satan!

Den enda anledningen till att Irans president tillåts komma in i landet är för att UN huvudkontor finns här. Ytterligare en anledning till att flytta kontoret någon annanstans!

New Yorks polis och Secret Service betalar redan extra personal för bevakning och en speciell färd till Ground Zero skulle bli ytterligare en belastning som skattebetalarna måste stå för.

Flera av presidentkanditaterna har fördömt idén och kallar den en förolämpning mot de omkomna att tillåta den president som bekostar terrorism, förser terrorister med vapen och exporterar terrorister att ens besöka landet.

Mitt Romney kallar planen "chockerande oförskämd" och anser att Ahmedinejad borde arresteras i stället för att underhållas

Senaste nytt från USA Today är att inget tillstånd beviljats.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.