29 september 2007

Islamister vill lära svenskarna att huka i förödmjukelseAl-Qaida kräver att du som svensk ska be om ursäkt för muhammedhunden, annars ska du straffas. Alla svenskar är varnade, alla är legitima mål:

"Andra som tidigare påstått sig vara neutrala har också attackerat oss muslimer. Ett utmärkt exempel på detta är det degenererade korsfararlandet Sverige, där de har publicerat teckningar där profeten Muhammed avbildas som en hund. Vi bevittnar hur varje enskild skurk attackerar oss - allt från dem som dyrkar korset till dem som tillber kor. Vi bevittnar hur vårt blod tappas, och hur vår heder tas från oss. Vi huggs i ryggen varje gång vi försöker stå rakryggade och slåss för att återta våra förfäders arv.

Vi säger nu till alla er, korsets och de jordiska tillgångarnas slavar, att vi är en nation välsignad av islam. Ni kommer att få lära er att huka i förödmjukelse. Ni kommer att lära er att officiellt be om ursäkt för ert brott mot vår profet Muhammed. Vi vet hur man bäst får er att retirera och be om ursäkt för era handlingar. Vi förbehåller oss rätten att straffa brottslingarna. Om ni inte ber om ursäkt kommer era industrijättar att anfallas. Företag såsom Ericsson, Skandia, Volvo, Ikea, Electrolux och andra kommer att anses som legitima mål. Ni har blivit varnade.""Varje enskild skurk" innebär att varenda icke-muslim är måltavla för hat och hot.

Lars Vilks visste vad han gjorde när han öppnade ögonen på oss i elfte timmen. Det är nämligen så att att islamisterna ständigt söker anledningar att anfalla oss. Det var inte vi som började kriget, det gjorde Muhammed för 1400 år sen. Den nuvarande fasen av kriget mot de vantrogna lär heta det tredje Jihad.

Jämför dessa två versioner av en vers i Koranen, den första trogen den arabiska originaltexten, den andra tillrättalagd för att göra islam mer aptitlig för västerlänningar:

8:39 Bekämpa dem tills det inte längre finns några icke-muslimer (fitnah), och tills all religion tillhör Allah!

8:39 Ni ska bekämpa dem för att försvara er mot förtryck, och för att utöva er religion hängivna endast Gud.

Ett solklart fall av taqqya, lagen om tillåtelse att ljuga i syfte att skydda islam. Dessutom vill översättaren genom att översätta Allah med Gud inbilla oss att det är samma gud.

Mitt intryck av tidsandan är att många nu gör sig beredda att underkasta sig, och pratar vitt och brett om islam som fredens religion. Det är populärt att (för säkerhets skull) konvertera till islam. Det finns till och med de som konverterar för att göra karriär som terrorister.

Sådana människor vill leva i sin livslögn, det hjälper inte hur många blodiga koran-citat man serverar dem, det verkar omöjligt att få dem att förstå att al-Qaida hatar hela den moderna världen inklusive Sverige, inte bara USA.

Det är ett kolossalt problem men europeiska medier och politiker talar inte om det, universiteten forskar inte om det, den militära insatsen är obetydlig jämfört med USA's.

Om väst retirerar från Afghanistan och Irak kommer vi att få se striderna utkämpas på våra egna gator. Därför att islam är en totalitär religion som vill härska över hela världen.

Som jag skrivit tidigare, perspektivet är överlag förvirrat och självupptaget i hela Västerlandet. Ett vänsterperspektiv, en dagdröm som börjar bli en mardröm. Vi har en kvardröjande kolonialistisk mentalitet och tror att det beror på oss om islamisterna kommer att vara snälla eller inte. Vi har inte märkt hur allting har ändrat sig efter den 11 september 2001. Innan mullrade det hotfullt bakom horisonten, men nu är de här, beväpnade med en rent medeltida fanatism och snart har Iran sin atombomb och vad gör vi då?

5 Kommentarer:

gertrud sa...

En person udklædt til satan med maske og horn,
pistol i højre og koranens dødstruende tekst i venstre (den næve, som er mindreværdig)
truer alle svenskere, eller rettere alle rettænkende nordboere på livet. Disses ledere er svage og eftergivende – ikke mindst for guden Mammons og egen skyld.

Der tales om rondelhunde og andre hunde. Hunde er modige dyr og siger det höjt. På dansk siger de ”Vov! Vov!” Oversat til svensk betyder det ”Våga! Våga!”

Javisst svenskar! Våga! Och våga igen! I har inget annat val! Därför att ger I efter – likt flera politiker - utan att våga, da har I forlorat allt, - all frihet. Har I tänkt över vad det betyder? Har I sett TV från Burma, detta stängda diktatoriska land, där folk redan för länga sedan har förlorat deras frihet och nu åter försöker att få den igen. Det är lätt att mista sin frihet, men otrolig svårt att genvinna den Är det detta framtidsbild, du önskar för dina barn och barnbarn? Sviker du dem, du fega?

Knute sa...

Angående en kommentar av
Nicklas Eriksson, som menar att jag är feg eftersom jag publicerar anonymt.

Jag är ingen folkvald makthavare, är svaret.

From Sweden with Grief sa...

Du har en poäng där Knute, att du inte en makthavare. Men en opinionsbildare får man väl säga att du är och det är intressant att läsa hur människor reagerar på det. Politikerna borde ju vara de som borde avkrävas ansvar, istället blir det enskilda, icke-politiker som får sig rejäla snytingar. Kanske såg politiken och samvaron ut så förr också, att man gav sin meningsmotståndare skulden ute i det vanliga livet, jag vet inte. Däremot är det iallafall märkligt att politikerna kommer så lätt undan i medier och i själva det politiska ansvaret. Uselt är det i alla händelser. Var är Mona Sahlin i debatten om Lars Vilks, jag har inte hört ett ljud från socialdemokraterna om detta. Vad tänker de hitta på om de kommer till makten?
Lite funderingar så här på lördagen!
Ha det och keep up the pace, tig inte!

Pontus sa...

"Vi säger nu till alla er, korsets och de jordiska tillgångarnas slavar, att vi är en nation välsignad av islam. Ni kommer att få lära er att huka i förödmjukelse."

Och så är det islamkritiker som är intoleranta och generaliserande - inte muslimer...

VX sa...

"Fredens religion" förnekar sig inte. Kriget är dock inte mycket till krig, man låtsas som det vore en söndagsutflykt i humanitärt syfte och krigar därefter. Kriga ordentligt eller åk hem.

Bäst just tror jag dock är att bara dra in ALLT bistånd till dessa medeltida helveteshål, stänga gränserna för ALL (iaf muslimsk) invandring därifrån och låta dom ruttna bort.

Om vi måste så kan vi lägga beslag på oljekällorna militärt, så slipper vi stödja de islamistiska svin som med våra pengar därifrån förtrycker, sprider terror och anfaller oss.. Plus, de drivs med västerländsk teknik och inte sällan även västerländsk kompetens.. Och sånt vet vi ju att de bara avskyr ändå!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.