20 september 2007

Käppar i hjulet


På många ställen i Amerika har man börjat införa nya lagar och följa upp redan existerande för att göra det svårare för olagliga invandrare.
Riverside Township tex. införde en ny bestämmelse där hyresvärdar bestraffas om de hyr ut till olagliga invandrare eller anställer dem.

ACLU, American Civil Liberties Union, som är den ledande organisationen när det gäller att agitera för politisk korrekthet stämde genast staden och säger att de i princip kränker mänskliga rättigheter.

Att ACLUs uppgift är att försvara amerikanernas civila rättigheter undgår tydligen de flesta.

Så vad gör de ledande politikerna? Ger med sig som väntat och återkallar lagen.

En närliggande stad, Hazelton har överklagat den dom de fick om att liknande bestämmelser inte står i överensstämmelse med konstitutionen men rättstvister som dessa blir kostsamma. Det är ACLU fullständigt medvetna om och ifrågasätter därför alla nya lagar och driver det till rättegång.

Staden Hazelton, liksom många andra, anklagar illegala invandrare, mestadels Lations, för ökad brottslig verksamhet, överbelastning av det socialhjälpen samt en bristande förmåga att assimilera sig i samhället.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.