30 september 2007

Kriget mot ondskan

För att distansera sig från Republikanerna använder Demokratiska partier helt skamlöst irak-kriget som partiprogram och riskerar därmed livet på amerikanska soldater och irakier som uppmuntras till mer strider i den falska förhoppningen att de har många civila amerikanska medborgare på sin sida.

Motståndare till kriget har ingen aning om vad som kommer att hända om amerikanska soldater packar ihop nu. Dessa motståndare är heller inte beredda att ta ansvar för det blodbad som skulle följa och etablerandet av Irak, som världens största terrorist-bas. I sin vildaste fantasi kan de heller inte föreställa sig alla de dödliga attacker som skulle ske på den amerikanska kontinenten.

Inte ens Hitlary kommer att dra bort trupperna trots att hon nu låtsas bara för att vinna röster bland de lätt-trogna. Man kan inte bara två sina händer och inbilla sig att de senaste sex år inte kommer att få några konsekvenser.

Medan politiker bjäbbar om tidsfrister och tillbakadragande tar bin-Laden en långsiktig planering över hur han kan infiltrera västvärlden. Hur han och hans gelikar kan bygga en religiös och politisk infrastruktur. De vill genomsyra Amerika med sin snedvridna ideologi tills det finns tillräckligt många fanatiker som med hot och våld kan genomdriva det slutliga övertagandet.

Uttrycket "Kriget mot terrorister" associeras med Irak och vi glömmer att det är lika viktigt att föra på hemmaplan men med andra vapen.

Moskéer och muslimska skolor måste kontrolleras och deras budskap granskas. Predikar de läran om islam som en fridens religion eller handlar det om jihad?

American Civil Liberties Union (ACLU) gör sitt bästa för att sabotera all insyn men om bin Laden får full kontroll kommer ACLU att vara den första organisation som krossas som tack för att man hjälpt till att ta över landet.

Västvärldens enda hopp är att vinna detta krig trots splittring i irak-frågan och inom USA. Osama bin Laden är klar över alternativen och är beredd att införa dessa i hela världen om vi misslyckas.

- - -
Knutes kommentar: Det ser inte ut som om Västvärlden kan räkna med Sverige. Om Dagens Nyheters läsare är typiska för svenskarna, så sympatiserar 64 procent av dem med terrorism!? Skrämmande att de är så hjärntvättade, inte minst av nämnda tidning, att de inbillar sig att USA är ett större hot mot världsfreden än Iran!

3 Kommentarer:

Knute sa...

Muslimska Brödraskapet får fotfäste i USA-politiken.

http://jihadimalmo.blogspot.com/2007/10/brdraskapet-fr-fotfstei-usa-politiken.html

Anonym sa...

postat av: RIDDAREN

ganska talande att vid oppinionsudnersökningar i Europa så rankar en majoritet usa som det största hotet mot världsfreden - men trots detta pekar borgerliga tidningar ofta ut Iran som ett större hot.

Det betyder att de antingen är mot demokrati (majoritetens talan), eller att de idiotförklarar folket!

jag är ingen vänsteranhängare - det ända som hindrar mig från att rösta på moderaterna är deras mesighet mot usa.

Berit sa...

Visserligen sticker journalister ofta fingret i luften för att känna varifrån de blåser och behandlar opinionsundersökningar som nyheter men jag kan inte hålla med dig om att några tidningar i Sverige egentligen är "borgeliga".
De journalister som skriver att Iran är ett stort hot vill kanske informera läsarna om verkligheten och hoppas att det fortfarande finns några som inte är idioter.
Det är tråkigt att din politiska övertygelse överskuggas av ditt USA-hat.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.