18 september 2007

Köttvaror, rondellhundar och damunderkläderIntressant artikel av Per Bauhn i SvD: Muhammedhundar kränker inte någon levande person, bara religiösa tabun. Övertygelseskada kallar han det. "Man upplever en skada därför att man identifierar sig med en övertygelse som säger att man bör känna sig kränkt av vad andra säger och gör."

Med andra ord något de inbillar sig. En fantasi precis som Paradisets fröjder som får unga män att spränga sig själv och andra i luften.

Hinduer har större anledning att vara upprörda, muslimer skär ju halsen av heliga kor. Det är mer kränkande än en teckning. För övrigt vill jag göra reklam för leverkorv innan halalisterna fått den att försvinna från kyldiskarna. Tysk finmald leverkorv med krämig smak som påminner om gåsleverpastej, eller en strålande, kraftig leverkorv till frukosten.

"Igår slog svensk media på stora trumman. Fatwarådet fördömer dödshoten!" skriver
sdblogg och avslöjar att europeiska fatwarådets ogillande av våld är en liten punkt på en lång lista med krav på myndigheter och lagstiftande församlingar att anpassa sig till islam.

Med andra ord inget konkret avståndstagande, lika lite som Reinfeldts uttalanden. Faktum är att al-Qaida har utfäst en belöning på Vilks och Johanssons huvuden, men det har politiker och media redan glömt. De beter sig som dhimmis.


SENASTE NYTT från jihadkrigarnas stödtrupper i Sverige, de vänsterextrema psykopaterna revolutionärerna, VEP(R):

En aktivistgrupp vandaliserade natten till måndagen moderaternas partilokal i Kungsbacka och folkpartiets lokaler i Göteborg. Gruppen som kallar sig Kommando 365 vandaliserade även fasaden på Svenskt näringslivs kontor i Göteborg.

De skriver i ett e-postmeddelande till Göteborgs-Posten att de är "socialister i Göteborg som är mer än trötta och förbannade på borgaralliansen".
SvD

Aktivister? Vilken förskönande omskrivning. Lika illa i den sossepräglade bloggvärlden, inga klara avståndstaganden utan mest bara bortförklaringar. Våldsromantiken är inbyggd i vänsterideologin.

En del socialister/kommunister på nätet är ruskiga i sina kommentarer, och skulle gärna se Lars Vilks död och få inkassera en miljon. Danska muslimska terrorgrupper gör resor till Stockholm, islamister är aktiva politiker i de tre vänsterpartierna, fusionen mellan vänstern och islam fortskrider obönhörligt
.

När Sverigedemokraterna drabbades av vänstervåldet var politikerna tysta som möss. Parallellen med muhammedsaken är uppenbar, det går bara inte att vara eftergiven, då blir det bara värre
.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

...ja allt är ju ok bara man säger "allah akbar" när man gör det... såg en riktigt vidrig film från liveleak.com, där några muslimska extremister bokstavligt talat, skar huvudet av en kille. Allt medan dom ropade dessa ord. Nu var kaske detta lite extremt men iaf.. ja menar när hörde du senast talas om någon höger-extremistisk ation i stil med detta..?

Anonym sa...

Citat: "Intressant artikel av Per Bauhn i SvD: Muhammedhundar kränker inte någon levande person, bara religiösa tabun. Övertygelseskada kallar han det."

Detta är vad PK-industrin kallar för "fobi", helt enkelt...
Mussarna är demokratifobiker.

Anonym sa...

Det märks att ingen utav er har någonsin försökt att umgås med ngn muslim tyvärr, därför luktar era kommentarer rasism.

Knute sa...

Anonym,
i det politiskt korrekta Sverige får man inte generalisera. Av rädsla för hets mot folkgrupp måste man säga "vissa" muslimer, inte "muslimerna".
Att skriva "muslimer" i obestämd form är dock okej tycker jag, eftersom det implicerar "vissa".
För egen del har jag inga svårigheter att skilja mellan enskilda människor och folkgruppen de tillhör. Jag har umgåtts med muslimer, både i Sverige och utomlands, både kvinnor och män, och inte har jag tänkt så mycket på att de var muslimer, utan människor i första hand.
Men sen finns det andra som man ser på stan, som ser rätt så fundamentalistiska ut och som jag misstänker att det är svårare att komma i kontakt med.

Knute sa...

Ett citat om muslimsk frihetofobi:

"Israelerna som verkar vara huvudhatobjektet monterar ihop datachipsen åt Intel som sitter i alla laptops, medan de mest aggressiva grannländerna inte får ihop ett potatischips som går att äta. Hur förgörande är det för självförtroendet? Hur underlägsen är man när man enbart kan förlita sig på hata, chock, attacker, terrorism och jävelskap för att få uppmärksamhet?"
Jan Kallberg

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.