19 september 2007

Min agenda

Altruisterna Berit och Knute har haft godheten att bjuda in mig att skriva på deras välbesökta blogg, ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till.


Här är ett program jag satt upp för min närvaro på deras blogg:

EU:s demografiska argument för arbetskraftsinvandring är Europas största utmaning sedan det sovjetiska hotet. Detta argument måste bemötas och går, glädjande nog, att bemöta!

Ett annat viktigt ämne är riksdagens och regeringens svek mot demokratin, när de tiger om vänstervåldet mot Sverigedemokraterna. Detta tigande måste påtalas om och om igen.

Ett tredje är spridandet av kunskap om hur globalt migrationsproblemet är. Att de problem Sverige har är internationella. Att USA har ett lika stort problem och därmed dra undan mattan för Svensk Näringsliv, de borgerliga partierna etc., som är för fortsatt massinvandring! Ja, de framhåller ju hela tiden USA som en invandringspolitisk förebild, trots att så inte är fallet!

En fjärde viktig uppgift för att rädda den liberala demokratin och västvärlden är att påtala de västerländska eliternas globalistiska agenda. Vill man avskaffa den nationella suveräniteten, så bryr man sig inte lika mycket om ifall nationalstaterna dränks i en ohanterlig flod av invandrare från mycket annorlunda kulturer. De västerländska eliterna vill ersätta nationalstaterna (och även USA!) med gigantiska frihandelsområden, helt enligt de transnationella konglomeratens önskemål. Våra politiker är egentligen marionetter åt dessa konglomerat.Det finns alltså anledning att se både EU och dess nordamerikanska motsvarighet NAFTA i det perspektivet. Betänker man sedan att Fredrik Reinfeldt är EU-kramare och George Bush är för NAFTA och enligt republikanske presidentkandidaten Ron Paul och Human Events och CNN:s Lou Dobbs en nordamerikansk union motsvarande EU, så inser man att Bush, som har hög cred hos många liberala Sverigedemokrater, egentligen tillhör fiendelägret.

Liksom presidentkandidaten Fred Thompson med sitt medlemskap i det elitistiska Council of Foreign Relations. (Tancredo och Paul är kosher i detta avseende!)

Kolla denna CNN-sändning med Lou Dobbs om förräderiet mot USA på YouTube: North American Union Orwellian Brave New World

Sedan jag skrev denna programförklaring har genom en personlig erfarenhet ett nytt ämne dykt upp: kostnaderna för massinvandringen. Eftersom vi lever i ett samhälle där de som ifrågasätter den förda invandringspolitiken kan drabbas av yrkesförbud och andra repressalier, så kan jag av det skälet inte gå in på de närmre omständigheterna.

Men detta är ett ämne jag ändå kommer att återkomma till här.

2 Kommentarer:

Knute sa...

Läste om yrkesförbudet mot läraren Richard Jomshof. Hoppas han får revansch och blir skolminister.

Sossarna hade en muslimsk skolminister som bedrev ministerstyre på Skolverket. Skolor tvingades tillåta slöjor, nya muslimska friskolor startades.

Skulle det vara mindre extremt än en sverigedemokrat, som till skillnad från islam, tror på alla människors lika värde?

Knute sa...

Den danska Välfärdskommissionen säger i en rapport från mars 2005, att tre fjärdedelar av det danska välfärdssamhällets samlade, långsiktiga finansieringsproblem kan tillskrivas den framtidiga invandringen från länder som är mindre utvecklade.

Det är välkänt, att ett land med höga minimilöner, hög social välfärd och en avancerad arbetsmarknad inte kan få människor med få eller inga kvalifikationer i arbete.

PS: Svenskerne sætter også penge til på indvandrerbyrden. Helt præcis 225 milliarder svenske kroner. OM ÅRET!

http://universalgeni.wordpress.com/2007/09/19/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.