10 september 2007

Mot terrorism är fläsk bättre än fjäskVart tog de tre små grisarna vägen? De som lärde barnen att man ska bygga ett rejält tegelhus som motstår vargens pustande och frustande? Walt Disneys filmer om dem visas inte längre. Och för att inte såra muslimer har de i sagoböcker döpts om till de tre valparna. Vi måste vara finkänsliga om vi vill vara multikulturella, heter det. Muslimer får inte äta griskött men detta är löjligt. Förresten anser de också hundar kränkande.

På ett mångkulturellt dagis i Malmö frågade barnen fröken hur hon lyckas svälja en hel gris. Deras föräldrar hade demoniserat och förstorat våra svenska matvanor till denna milda grad.

En farlig framtid utan grisar och rondellhundar och obehagliga sanningar om pedofeten. Sverige har varit ganska förskonat från hot från islamister, men titta på Frankrike och andra länder där det finns många publicister som tvingats att gömma sig.

I morgon den 11 september är det sex år sedan de två tornen i New York blåstes bort och mer än 2700 människor dödades. Censuren av sagan om de de tre små grisarna är sedelärande. Har våra politiker förvandlat vårt samhälle till en hydda av halm som ökenstormar från Arabien kan blåsa bort direkt? Det verkar inte bättre med tanke på att Europaunionen om två år och tre månader öppnar alla slussar för invandring från de arabiska länderna omkring Medelhavet.

1 Kommentarer:

Knute sa...

Den nya EU-konstitutionen är riktigt illavarslande.

Kommissionens vicepresident Benita Ferrero-Waldner har sagt att de europeiska marknaderna ska öppnas för ARBETARE, tjänster and och varor från EUs grannar i arabländerna. Detta ska ske år 2010.

Med den nya konstitutionen är det viktigt att ha en stark förhandlare som klarar av en krypto-totaliaran som Benita Ferrero-Waldner. Sverige kommer inte längre ha något veto.

Men vår statsminister verkar vara en dålig förhandlare.

Reinfeldt skulle till varje pris försökt undvikit att träffa ambassadörerna, eller att uttala sig överhuvudtaget. Han har ju tidigare varit bra på att vara osynlig, varför inte nu.

Reinfeldt säger beklagar och den arabiska översättningen blir ursäktar.

Så var det också under den danska muhammedkrisen.

Inte bra alls, islamisterna får blodad tand av vad de upplever som eftergivenhet.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.