24 september 2007

Norge säger nej till EU på grund av invandringen

Dansk oversættelse af denne artikel kan læses her.

Norrmännen allt mer negativa till medlemskap i Europaunionen, visar en opinionsundersökning. Norge är tack vare sina oljekällor ett rikt land och klarar sig utan EU. Men det är inte hela förklaringen. EU:s nya konstitution som tar ifrån medlemsländerna suveräniteten diskuteras också i Norge. Det är inte heller okänt att Europa ska fusionera med Nordafrika från och med år 2010, enligt den så kallade Barcelonaprocessen. Fri rörlighet över gränserna om drygt två år, minst 20 miljoner invandrare väntas. Sådana besked skapar naturligtvis skepsis mot EU med tanke på Norges redan stora problem med den muslimska invandringen.

Ett axplock från den senaste tiden:

Muslimskt valfusk i staden Drammen. Invandrarelever är inte tvåspråkiga men halvspråkiga. Pakistanier åtalade för terrorplaner i Oslo. Bara 3 procent av norskpakistanier som gifter sig gör det av kärlek. Ständigt stigande antal gruppvåldtäkter. Osama bin Ladens samlade verk översatta till norska. Khat-smuggling. Var tredje narkoman utlänning. Muslimsk tortyr: 185 norska flickor omskurna i Somalia. Flickor utan slöjor misshandlas i Oslo. Polygami stigande problem.

Vad har detta med EU att göra, kan man invända? Jo, med EU blir det mycket värre den dag norrmännen bestämmer sig för att göra något åt problemen, därför att då är det inte säkert att kommissarierna i Bryssel tillåter det. Dessa mellanhänder för dunkla krafter vill både öka invandringen av muslimer och censurera Internet, så att vi inte får kritisera varken invandringen eller islam.

Vi bör inte glömma att Europaunionen under den förra muhammedkrisen vägrade att försvara Jyllands-Postens solklara rätt att trycka vad den vill. Danmark fick ensamt ta konfrontationen med den islamiska världen. EU är inget att hålla i handen, tvärtom, räcker man fram lillfingret tar det likt islam och hugger av hela handen.

På dagordningen står censur och självcensur och begränsning av tryckfriheten. Viljelösa politiker som tar ordet islam bokstavligt = underkastelse.Sverige är ett varnande exempel i sitt överdrivet Politiskt Korrekta missbruk av EU:s direktiv:

"Man behöver inte bara mod utan en fet plånbok. När Dan Petterson påpekade att en stor mängd av allt heroin kommer via Kosovo (och kosovoalbaner) så fick han böta 18000. Det var “hets mot folkgrupp”. Det spelar ingen roll om det man säger är sant eller ej, det enda som räknas är om det kan tolkas negativt mot en grupp. Artikeln nedan refererar till det han sa som “invandrarfientliga formuleringar”: Kvällsposten (via No Quarters kommentar hos Gustafsson i Säffle)

Hela Norge säger nej till EU
Veritas Universalis: Archive for the 'Norge' Category
EU Wants to Increase Muslim Immigration and Internet Censorship
The Eurabia Code, Part 2: A Planned Sell-Out by the EU

3 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Mycket informativ och välformulerad bloggning. Tack Knute!

Sverige ut ur EU!

Anonym sa...

Jag tycker det här är en jätte bra sida. Jag har verkligen fattat varför Norge vägrar att bli fult medlem i EU. Men det borde stå mer om Norge enligt meii.

Knute sa...

Takk, anonym! Mer om Norge vil det trolig bli!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.