23 september 2007

Obsession


"Radical Islam's War Against the West" är en film som alla borde se. Den är en verklig "eye-opening" dokumentär som visar vad det radikala Islam verkligen tänker och tycker om oss i Väst.

Man behöver inte ens läsa mellan raderna; budskapet är klart och tydligt.

Man visar hur självmordsbombare invigs för sin uppgift, indoktrineringen av barn, hemliga möten och firandet av 9/11.
Den beskriver planerna för en global jihad och att det som vi här i Väst uppfattar som slumpmässiga terroristattacker i själva verket är en integrerad del av det planerade kriget.

Filmen demonstrerar också parallellerna mellan Chamberlains meningslösa strategi att försöka medla med Hitler, och Västsidans attityd idag, att tillmötesgå Iran och det radikala Islam.
Likaså gör man jämförelser mellan nazismen och islamo-fascismen.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Haha!

Postade för en timme sedan också postning om obsession!

Ruskig dokumentär.

Gustafsson.

Knute sa...

Hej Gustafsson, det måste ha varit telepati, eller tidsandan eller något:

Jag ser på http://motvarnet.se/ att Berit publicerade klockan 4.38 och du klockan 4.40 !

Germunds Blog sa...

Jag har sett en del av filmen och kan enkelt konstatera att den inte bara bekräftar, utan med råge, överträffar mina värsta fördomar om islam.

Europa plågades svårt under många år av kommunism och nazism. De goda krafterna segrade till slut och de farliga ismerna är nu under relativt säker kontroll.

Islamismen däremot, sprider sig som en pest och det därför att det, nu som förr, finns aningslösa nyttiga idioter, femtekolonnare som inte ens anar den dolda agendan.

Islamismen är vägen till spridande av islam med politisk korruption och det gamla svärdet är bytt mot bilbomber och semtexvästar.

Islamismen är den farligaste ism som hittills har drabbat mänskligheten och den politiska korruptionen har manipulerat den normgivande nomenklaturan sosse-aristokratin, så att det det till synes goda stödjer det onda.

Gud använder de goda
De onda använder Gud

Teodicéproblemet får helt nya dimensioner i ljuset av islamismens härjningar.

Anonym sa...

germund:

Likheterna med kommunismen och nazismen är slående.

Men till skillnad mot nazism och kommunism, så gör ju ingen motstånd mot den här ideologin.
Gustafsson

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.