12 september 2007

Usamas nya International: bli muslimer eller döPå sin nya video pratar Usama bin Ladin som en typisk vänsterorienterad professor: lite miljöalarmism, lite marxism. Bara feminismen saknas. Han vill framstå som Che Guevara. Ideerna har han fått från Frantz Fanons bok Jordens fördömda från 1961, ideer som har impregnerat Mellanöstern. Många av ledarna av den shiitiska revolutionen i Iran som förde Ayatollah Khomeini till makten år 1979 hade studerat Fanons variant av marxism.

Av ideologiska skäl är socialister/socialdemokrater i Västvärlden oförmögna att dra lärdom av historien och det hemska öde som drabbade deras kamrater i Iran som hjälpte Khomeini till makten. Inte minst i Sverige svärmas det för Che Guevara och Osama bin Ladin. Fascislamarxister, bruna och röda fascister i allians med Muslimska Brödraskapet och al-Qaida & Co. Vilket elände. Vänstern som nyttiga idioter.

Ett konkret bevis för alliansen mellan socialister och islamister är Bryssels borgmästare Thielemans som igår lät sin polis misshandla och arrestera islamkritiska medlemmar av Europaparlamentet och det belgiska parlamentet. Samma dag hade han tillåtit en demonstration anordnad av terroristorganisationen Hizbollah. Europa är illa ute
.

Gudmundssons ledare i Svenska Dagbladet
Postmodern Jihad - What Osama bin Laden learned from the Left

"De har fått allt som de har pekat på: bönerum, halalkött i alla danska institutioner, huvuddukar, badförhängen, egna bostadskvarter, pengar till koranskolor, hela institutioner på universiteten där deras anhängare kan propagera för gudsstaten, fasta sändningar om islams härligheter på DR, med mera.

Men det har inte varit tillräckligt för att dämpa muslimernas obändiga raseri."
Lars Hedegaard

Trots den marxistiska fernissan är Bin Ladin trogen sin Muhammed. På sin video presenterar han två klassiskt muhammedanska lösningar på Irak-kriget: bli muslimer eller dö.

5 Kommentarer:

Knute sa...

Den som tror att EU:s politiker ivrar för demokrati kan sluta att hoppas, efter att sett bilden där EU-parlamentarikern Frank Vanhecke hålls fast medan en polis klämmer pungen.
http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/kronlid/2007/09/12/


Danska TV2 visar bild av hur belgisk polis plågar partiledaren Frank Vanhecke:
http://galleri.tv2.dk/index.php/category-Nyhederne/id-8362270/page-10.html

Conservative Swede sa...

"På sin nya video pratar Osama bin Ladin som en typisk vänsterorienterad professor: lite miljöalarmism, lite marxism. Bara feminismen saknas."

Jag saknar queer-perspektivet också.

Knute sa...

Från videon:

Det finns två sätt att avsluta kriget i Irak. Det första är från vår sida, och det är att eskalera dödandet och striderna mot er.

Det andra sättet är att ni avskaffar Amerikas demokratiska system och konverterar till Islam.

Anonym sa...

tror du verkligen det var osama på den videon? tänk om, och googla på fake osama så ändrar du uppfattning

Knute sa...

Hvem kaldte på ånden i flasken?

Og er der en dybere mening med, at flaskeånden har farvet sit skæg?

og Osama bin Laden er død og Nu er den her!

Tredje del af al-Qaedas nye trilogi….eller er det bare en genudsendelse, redigeret og omklippet?

Skal vi snart til at betale licens til al-Qaeda?

http://www.polemiken.net/?p=4971

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.