11 september 2007

På kongress med muslimska broderskapsrörelsenVår socialdemokratiska statstelevision presenterade igår nyheten om det minskade våldet i Irak som en amerikansk konspirationsteori. Sen följde ett reportage om människor som drabbats av våldet. Det egendomliga var att det inte framgick vilka som var mördare, om det var shia eller sunni. Underförstått skulle man tro att det var amerikanerna. Mycket fult gjort av TV.

En liten elit av antivästliga vänsterakademiker har i årtionden drivit igenom det ena vådliga socialdemokratiska samhällsexperimentet efter det andra. En typisk vänsterakademiker är Ulf Bjereld som presenterar sig så här:

Jag är professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet och ledamot av förbundsstyrelsen för Sveriges Kristna Socialdemokrater - Broderskapsrörelsen. Bland mina böcker märks doktorsavhandlingen "Svensk Mellanösternpolitik".

Av hans blogg att döma ger jag inte mycket för hans statsvetenskapliga talanger, han är inte objektiv och saklig som man kunnat vänta sig av en professor, utan mellan raderna lyser Israel- och USA-hat fram. Nye folkpartiledaren Jan Björklund som stödde invasionen av Irak gillar han följaktligen inte, Lars Vilks rondellhundar kränker givetvis muslimer, fast i nästa andetag säger han att de är ointressanta.

Däremot är han säkert en duktig Kristen Socialdemokrat. Han skriver entusiastiskt om muslimerna, ”genom att ge dem ett härbärge inom förbundet underlättar vi deras politiska mobilisering.”

Ja visst, det handlar om framtiden för Broderskapsrörelsen och Socialdemokratin, ”heligt” röstfiske med andra ord. Ge dem lillfingret så tar de hela handen, Sveriges muslimska råd som Broderskaparna samarbetar med är ideologiskt inspirerade av det ökända Muslimska Brödraskapet.

På bloggen Östra Ölands fria horisont har Maggi Haglund en kommentar om detta: ”Bekämpa Mona Muslims försök att återvinna makten, ty annars… läs
länken."

Ulf Bjereld
Östra Ölands fria horisont
Vad sa dom egentligen 1:a maj i Kalmar3 Kommentarer:

Grue sa...

Han är en hög med skit, jag har själv varit inne på hans blogg och debatterat. Han svarar värdelöst och när man pratar omkull honom svarar han inte. F ö gift med Sd-hataren Marie Demker, som är om möjligt ännu sämre.

Det behövs ett parti för alla dom S-väljare som inte gillar det multikulturella experimentet. S väljarkår är bland dom mest invandringskritiska men det märks inte direkt i politiken. Förhoppningsvis kan Sd gå framåt rejält bland LO-medlemmarna, man är ju redan starka där.

Anonym sa...

Apropå islamismen och broderskaparna: checka denna eminenta tråd. Ordentligt grävjobb om Marx-Muhammed-kopplingen i Sverige.

http://exilen.eu/showthread.php?tid=646

Knute sa...

Tack Grue för länken till Exilen, jag får lust att citera alltihop som står där! Till exempel:

Och jag tror inte att medelsossen i Sverige har den blekaste aning om vidden av förräderiet som sossarna begår här.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.