21 september 2007

Sossarna flirtar med radikala islamister


Efter Sovjetunionens fall har de nyttiga idioterna bytt idoler. Vänsterpartiets Lars Ohly och hans stormtrupper i AFA är nyttiga idioter åt islamisterna. Likaså är Mona Sahlin och hennes närmaste rådgivare i Socialdemokratiska partiet i fritt fall ner i den nyttiga idiotin. De löper islamisternas ärenden ”utan att vara medvetna om att så är fallet och i stället tror att det är de egna intressena som värnas”, definitionen av nyttig idiot.

Varför underskattar socialister och kommunister hotet från islam? Deras marxistiskt präglade världsåskådning hindrar dem från att göra en realistisk bedömning av organisationer som Hamas eller Hezbollah. Man tror att islamistgrupper har lyckats ta ledningen av revolutionen mot imperialismen enbart på grund av den egna rörelsens tillfälliga svaghet.

Många av våra folkvalda politiker inbillar sig i sin uppblåsta självgodhet att de reaktionära islamiska prästernas ledande roll kommer att försvinna när vänstern återfår sin styrka. Därför är islamisterna användbara för att hålla igång trycket på imperialisterna, men deras stöd behövs inte när de naturliga ledarna av den globala revolutionen åter kan ta ledningen
.

Lars Vilks teckningar av muhammedhunden är en test som klart och tydligt avgör vilka som är krypto-kommunister. När politiker och journalister kläcker ur sig, "han vill bara väcka uppseende," kan det översättas "yttrandefriheten står i vägen för kampen mot den amerikanska imperialismen."

BERITS kommentar: Bin Ladens "Declaration of War Against America", 1996 kommer från samma grundsyn som sossarnas, nämligen marxismen. Europas kollektivister beundrar bin Laden för att han lyckats skada det kapitalistiska USA vilket de aldrig klarat av även fast de gärna velat.

Wikipedias definition av nyttig idiot
Hamas-inspirerad Mona Sahlin på spaning efter nya väljare
Italy's Left-Wing Terrorists Flirt with Radical Islamists
Jihad i Italien
Varför tillägnar Hamas sin terrorpopvideo Sverige?
Bin Ladens krigsföklaring mot Amerika
Inget budskap, målet var bara att väcka uppseende

6 Kommentarer:

Berit sa...

Bin Ladens "Declaration of War Against America", 1996 kommer från samma grundsyn som sossarnas, nämligen marxismen. Europas kollektivister beundrar bin Laden för att han lyckats skada det kapitalistiska USA vilket de aldrig klarat av även fast de gärna velat.
Bin Laden fick sin utbildning i 60-talets Sorbonne.

Anonym sa...

Visst är det så. Läs om Marx-Muhammedpakten här, med flera länkar. Speciellt den norska texten är skrämmande.

http://exilen.eu/showthread.php?tid=881

Anonym sa...

Är inte Jan Guillou urtypen för f.d. extremvänster som nu ylar med islamisterna ? Han är dock säkert inte så omedveten om att det inte bara är USA som är islamisternas måltavla.

Anonym sa...

Självklart måste Hamas tacka för det finansiella stöd som kanaliseras via lokalen på Nobelvägen i Malmö.

Under täckmanteln att det är humanitärt bistånd finansieras terroraktioner mot Israel av härboende palestinier och islamister.

Ingen nyhet kanske, men det mest upprörande är att verksamheten tillåts fortsätta.

http://jihadimalmo.blogspot.com/2005/12/senaste-nytt-om-al-aqsa-i-norden.html

Anonym sa...

Radikal Islam har även band till nazisterna, om man nu egentligen kan göra större skillnad på nazister/kommunister dvs.

Generation efter generation fostras efter Radikal Islam, där order kommer direkt från Allah, och inte någon Führer. Det är Hitlerjugend, med en religiös tvist.

Det gror globalt, och inte inom en nation. Den kommer, utan någon som helst tvekan, att bli det värsta som världen kommer att få uthärda. ”Jihad” runt om i världen är _inte_ fristående konflikter!

_MÅSTE_ uppmärksammas och spridas i större omfattning; www.obsessionthemovie.com
(Filmen kommer enligt uppgift att saluföras i sdk-butiken inom kort)

Ironi av vänsterns argumentation ang Israel; http://www.motvarnet.se/gfx/israel.gif

Unknown sa...

Vilks kan troligen inte försvaras, däremot yttrandefriheten. Det är detta Schori inser, och det är en nödvändig distinktion. Dessutom är det ju nödvändigt att karikatyrerna publiceras på nytt, så att vi alla kan göra en bedömning av hur pass kränkande de är.

Vad som nu behövs är ansvarsfulla människor som håller huvudet kallt och har förmåga att tänka två tankar samtidigt. Endast så kan yttrandefriheten försvaras med den effektivitet och hänsynslösa konsekvens uppgiften kräver. Endast så kan dess fiender - fanatiker och provokatörer på ömse håll - besegras.

Segern får inte gå till dem som skriker högst, för då förlorar vi just vår yttrandefrihet, så väl reellt som formellt.

Oansvariga utspel av Vilks' typ må fördömas, men INTE förbjudas. För terrorismen skall vi aldrig ge vika, och just därför måste vi avvisa provoikatörer och cyniker, samtidigt som vi envist och orubbligt låter även DESSA få komma till tals!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.