09 september 2007

SuperhögkonjunkturenVarför är svenskar så oberörda av massinvandringen och därmed av islamiseringen? It's the economy, stupid! De har det bra och bryr sig inte.

”Sysselsättningen i kraft av superhögkonjunkturen, den största konjunkturella uppgången på 50 år, förmår idag att smälta den stora nettoinvandringen.

Men problemet med utanförskapet är väl mer akut än att vi kan nöja oss med att minska det i den takt som görs idag? För när lågkonjunkturen kommer är det för sent att göra något åt problemet. Då växer återigen utanförskapet, nedskärningarna samt de sociala problemen - med försämrade ersättningsnivåer som grädde på moset!”
Johnny Skalin

Inte konstigt att Sverige just nu har råd med massinvandringen, om ekonomin är så god. Men allt går inte att mäta i pengar:

"Det var arbetarklassen som först fick känna av invandringen. När de protesterade mot muslimernas kvinnosyn blev de genast kallade rasister av den intellektuella eliten.

I stället för att erkänna att muslimska kvinnor blev dåligt behandlade av sina män, låtsades media och politiker att det berodde på diskriminering. Proletariatet uppfanns på nytt, invandrarna blev den nya arbetarklassen. Resultatet blev att många muslimska kvinnor och barn berövades sina rättigheter.

Ingen vågar säga att unga muslimers kriminella beteende har någonting att göra med deras kultur. Den intellektuella elitens bortförklaring är att det beror på fattigdom.

Den europeiska civilisationen förefaller göra exakt vad den gjorde sist fascisterna marscherade i Europa – blidka, förneka och kapitulera."
Ayaan Hirsi Ali


Den tidigare holländska parlamentsledamoten, och tidigare muslimen, Ayaan Hirsi Ali vet vad hon talar om. Efter att ha kritiserat islam och förtrycket av muslimska kvinnor har hon varit utsatt för så många hot och mordförsök att hon nu bor i USA.


Om två dagar är det den 11 september, årsdagen för den hemska attacken på World Trade Center i New York. Det är då den av Bryssels borgmästare förbjudna demonstrationen mot islamiseringen eventuellt ska äga rum. Borgmästaren har kallat in Hizbollah som skyddspolis om några skulle våga sig dit. Halva befolkningen i Europas huvudstad är muslimer, som genom det regerande socialistpartiet också har den politiska makten.

”Att man avvisar en demonstration med en fullt legal hållning är en katastrof, som med all tydlighet visar, vart EU är på väg någonstans. Det är ett grovt angrepp på yttrandefriheten. Och därmed på demokratin.

Men vill befolkningarna i Europa finna sig i islams sharialag? Med utpräglad diktatur utan någon som helst yttrandefrihet, kvinnoundertryckelse, tvångsäktenskap, lemlästande av småflickor, ”heders”mord, få halsen avskuren för omvändelse till kristendom, få händerna avhuggna för tjuveri, stening av kvinnor för otrohet - bevisad eller inte bevisad etc. etc. ”Eurabia” är precis om hörnet! Nu gäller det!” Spydpigen Gertrud

4 Kommentarer:

From Sweden with Grief sa...

Bra skrivet, det är en liknande situation i Sverige också, även om den skiljer sig på vissa punkter.
Och värre lär det bli om muslimerna får igenom alla krav de har på särbehandling. Men det ämnet har vi ju diskuterat förr, Knute du och jag, så du vet vad jag menar och vilken syn jag har! Skriv mera, du har en toppenblogg!

Knute sa...

Tack för berömmet Ultra!

Anonym sa...

Bra skrivet och som alltid välformulerat.

Knute sa...

Vad händer när lågkonjunkturen kommer och antalet unga arbetslösa muslimer exploderar? Får vi Gaza-liknande tillstånd?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.