11 september 2007

Tuesday, September 11, 2007


Det har varit svårt att vara optimistisk i dag när man tar del av bilder och videos från Bryssel.
De människor som vill känna sig trygga i sitt samhälle och som demonstrerar för frihet är de som slås ner och fraktas bort i handbojor.
Jag har också läst en del insändare i svenska tidningar där man beklagar sig över att offren från sept. 11 uppmärksammas.
"De var ju bara vita, medelklass, halvrika som hade råd att flyga och hade arbete i World Trade Centre"

Man jämställer detta avsiktliga massmord med tsunamikatastrofen i Thailand. Jag skäms i dag över att vara född i Sverige!

I dag dansar palestinier också på gatorna och delar ut godis för att fira en raketattack mot en israelisk militärbas i Gaza, på samma sätt som man gjorde för sex år sedan.

Det är ofattbart att så många människor inte fattar att muslimska fascister är helt inställda på att förgöra den västerländska kulturen. Det har ingenting att göra med vår rikedom och deras fattigdom. Det styrs helt och hållet av vad deras profet har sagt.
Dessa fanatiker har mycket mer tålamod när det gäller att uppnå sitt mål än vad amerikanerna har att försvara sin kultur.

Strax efter septemberattentatet var USAs befolkning enade och målmedvetna, men nu har fascisterna all anledning att tro att de kommer att vinna. Det parti som nu har majoritet i den lagstiftande delen av regeringen är också de som effektivast arbetar på en förlust i Irak.

Att ge demokraterna denna makt visar att amerikanerna inte vill kämpa längre. De är villiga att tillmötesgå muslimernas önskningar.

Varje dag läser vi om särskilda åtgärder som vidtas för att muslimer inte ska bli purkna.
I stället för att slå näven i bordet och protestera mot den falang av muslimer som ber för vår undergång visar vi i stället vår svaghet och kryper för dem.
De demonstrerar med skyltar om att alla icke-troende ska förgöras och vi ignorerar dem.
Vi publicerar en teckning som visar deras profet och de bränner bilar och flaggor
.

Video från Bryssel

14 Kommentarer:

Knute sa...

"En hel arabisk värld som kokar av hat och förtryck är en krutdurk som när som helst kommer att explodera. Och axeln i detta spinnande terrorhjul är Iran, som föder terrorister på löpande band och pumpar in dem i stridens nyckel, Irak. Väst måste segra i Irak, och vi måste vinna den ideologiska striden. Ju tidigare vi tar den, desto större är vår att segra."
http://germaniablogg.wordpress.com/2007/09/11/

Anonym sa...

Hela dumheten med 9/11 är att det skulle hållas tysta minuter för folket. Jag kan tänka mig att hålla tyst minut så länge det inte bara handlar om vita människor. Det har dött mycket mer människor i Afghanistan och Irak än det dog i tornen.

Berit sa...

Det har totalt undgått mig att den tysta minuten bara hålls för vita??? Var inhämtar du dina uppgifter??
Det fanns människor av alla raser och hudfärger som passagerare på planen och i World Trade Centre..
Om du vill hålla tysta minuter för speciella folkslag är du välkommen att anordan det.

Anonym sa...

Bra skrivet blogginlägg!

...och "anonym" är ett jävla pucko, ett rasistiskt och grovt ignorant sådant dessutom.

Västvärlden måste förstå att vi måste försvara vår frihet och att det är den som är angripen!

Jakob Dlouhý
http://www.ibogain.nu
http://www.postmoderntimesgroup.com

Anonym sa...

Berit skrev: "Det är ofattbart att så många människor inte fattar att muslimska fascister är helt inställda på att förgöra den västerländska kulturen. Det har ingenting att göra med vår rikedom och deras fattigdom."

Njaa... västerlandets välstånd sticker nog i ögonen på muslimerna.

Dels ter det sig helt obegripligt för dem, då deras egen kultur (enligt dem) är den yppersta - varför det (som de ser det) ter sig stötande och oförklarligt, att utfallet för dem inte är överlägset västvärldens.

Dels ter det sig oförklarligt för dem, varför "the upstart Europe" (den europeiska uppkomlingen) gick framåt medan de själva gick bakåt.

Det senare GRÄMER verkligen många muslimer.

(Europa kallades för "the upstart Europe" av en muslimsk författare i en bok jag råkade läsa.)

Berit sa...

Tänk så mycket enklare det är att skylla sina misslyckanden på andra.

Anonym sa...

Ja ursäkta. Ni verkar vara rätt så korkade. Jag omfraserar. Vi ska hålla tyst minut för folk som bor i USA och Europa men inte för folk som bor i andra delar av världen som blir ihjälbombade.

Berit sa...

Anonym, jag upprepar: Du kan anordna tysta minuter för alla som du anser behöver det.
Varför inte starta med de drygt 250,000 som Saddam dödade.

Knute sa...

Ett vittne från koran-studiekretsen har berättat att Mohamed Atta, piloten som flög in i det ena tornet på Manhattan, hade en världsåskådning som var nationalsocialistiskt inspirerad.

Hitler hade konkreta planer, som föregrep 11 september 2001:

När teknologin var redo, skulle tyska kamikaze-piloter styra sprängämnes-lastade små flyg utan landningsställ in i Manhattans skyskrapor.

http://snaphanen.dk/2007/09/13/2251/

Anonym sa...

Saddam som inte var muslim och stödd av USA större delen av sin karriär. Han fick sin stridsgas av USA under kalla krigets dagar.

Berit sa...

Nu får du väl ge dig!
Kan du inte hålla en tyst minut för alla dem han mördade av den anledningen??

Knute sa...

Du har fel i alla dina tre påståenden, anonym.
Saddams parti var precis som al-Qaida en variant av islamofascism. Konformismen är stor i den islamiska världen, visste du inte att det är belagt med dödsstraff att lämna sin tro? Inte ens Saddam vågade. Hans supporters var främst Sovjet och Frankrike. Gasen kom från Germany.

Knute sa...

Fick en anonym kommentar med följande ordalydelse:
"När sanningarna kommer fram så dyker de inte upp...så kan det vara."
Det egendomliga var att kommentaren innehöll någon slags dold kod, så jag tog bort den för säkerhets skull. Eller också var det ingen hacker, utan det var blogger.com som klyddade till det.

Josef Boberg sa...

Hejsan ALLA MEDmänniskor,

I mitt mer än 66-åriga perspektiv sett utifrån helt egna gjorda erfarenheter + lite studier av den religösa historien - så VET jag för egen del att som Princip ALLA religioner fungerar som bränsle för ofattbart lidande i wår värld. Det har ingen betydelse ifall de kallas kristenDom, müslim-Ism osv. Men visst har religioners MaktElitare lite olika tillvägagångssätt - i sin synbarligen omättbara iver för att ställa till med ett rent helvete för oss av vanligt folk.

Erfarenhet två är att jag upplever att det inte så sällan är just dom som etiketterar sig själva som religiösa - som just och inte så sällan kastar sten i glashus, kanske... :-)

Erfarenhet tre är att jag också att det är väldigt väldigt förlösande att kalla ALLA för MEDmänniskor - och alldeles oavsett ifall jag kan uppleva att dom för tillfället har gått på sin MaktElits nitar som kristenDomare, müslim-Ister osv osv.

Ha det...
vännen Josef

PS. "SANNINGEN SKOLA GÖRA EDER FRIA" DS.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.