11 oktober 2007

Ann Coulter Update

Coulter avundsjuk på Rushdie. "Var är min fatwa? Läser de inte vad jag skriver"?

TZM

Här länk till en dejt med Ann Coulter:

Esquire

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Börjar det inte bli väldigt många bilder på unga snygga tjejer å¨den här bloggen...:)

Jean Moulin sa...

Det är som motvikt till alla bilder på kvinnor i heltäckande burkor.

Anonym sa...

Ja, det förstås.:) Inte mig emot...

Jean Moulin sa...

Ann Coulter Update II:
I morse på min ena amerikanska favoritsajt, View from the Right, (VDARE är den andra), läste jag att Coulter kallat judar "inte fullständiga kristna", eller hur man skall översätta "uncompleted Christians".
VFR

Anonym sa...

"Uncompleted christians"

Ja du....

Förutsatt att du har skrivit av rätt så missar din översättning poängen helt. Troligtvis skrev hon "Incomplete christians" eftersom ordet "uncomplete" bara finns hos obildade svenska socialdemokrater som tror att de står för en nationell politik. Suck... Jag blir så trött på dessa svenska mesar som inte skulleklara av 10 minuter i en kapitalistisk ekonomi. Lägg ner den här bloggen och lös ett medlemskort hos SAP. Naturligtvis kommer du inte att godkänna det här inlägget men det spelar ingen roll eftersom du måste läsa det innan du stoppar det - och det är allt jag begär. Kapitalism=välfärd!!!!!

Berit sa...

Anonym, det är svårt att följa din tankegång (?) i helhet, men du bör nog inte vara så styv i korken när du anmärker på engelska översättningar.

Uncompleted referes to an ongoing process (verb form). Incomplete (adjective) describes a noun.

Jean Moulin sa...

Anonym,

hur är det med förståndsgåvorna?

Citat ur texten på länken VFR som jag nu lägger ut en gång till:

"Next time Ann Coulter comes on your show, ask her about her statement that 'Jews are uncompleted Christians.' She wasn't joking."

Men du kanske inte kan läsa innantill på engelska?

Varför tror du man lägger ut länkar? För att ingen skall klicka på dem?

Ökenvandring sa...

Som jag förstått det så intervjuades hon av en judisk programledare, där hon förkunnade att "det vore bäst om vi alla vore kristna". I ett efterföljande försök att förklara sig lär hon ha sagt att "Jews need to be perfected" (dvs. omvändelse). Ganska typisk högerkristen inställning; "vi står på eran sida (så länge som ni i slutändan omvänder er)".

Ung och ung förresten, hon är väl typ +45 bast...och verkar rätt bitchig. Nä tack.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.