27 oktober 2007

Demonstrationen genomfördes - trots överfall och mordförsök


Foto: den 74-åriga, som blev utsatt för mordförsök. De autonoma använde en järnstång och försökte krossa den äldre damens kranium.

I samband med demonstration mot Saudiarabiens så kallade kommission för mänskliga rättigheter blev arrangören Anders Gravers och tre av hans vänner slagna i huvudet med järnstänger och knivskurna. Se Vänsterradikala överfaller fredlig demonstration.

Här följer fortsättningen av händelseförloppet:

Då ambulansfolket kommer blir de skadade omplåstrade så gott det går. De är eniga om att demonstrationen bör genomföras trots det kaos och försening överfallet har förorsakat. Den ska genomföras helt enkelt därför att de så kallade människor som har försökt att stoppa demonstrationen genom överfall på Anders Gravers och hans vänner, deras största önskan, utöver att vilja döda Anders Gravers, var att demonstrationen inte blev genomförd, så det största slaget för dem skulle vara att demonstrationen blev genomförd med rak rygg och upprest huvud av just Anders Gravers.

När Anders Gravers är färdig med att tala med kriminalpolisen nere i källaren startar han den ramponerade bilen och kör till demonstrationsstället. Där blir han mött av en ring av polismän som har stängt den enda bron över till demonstrationsstället och nu förhör alla som är på väg över bron. Bara boende eller mycket äldre människor får lov att komma över bron. Omkring 50 demonstrationsdeltagare blir avvisade utan anledning av polisen. 18 unga människor blir preventivt anhållna utan någon annan anledning än att de är på SIADs sida. Läs artikel om detta senare idag där vi analyserar mediernas tillbakahållande och delvis lögnaktiga upplysningar.

Väl ankomna är där en liten flock på ca 25 från både Polen och Tyskland. Anders Gravers orienterar om det inträffade och blir eniga med folket på platsen om att demonstrationen ska genomföras. Demonstrationen beger sig till Strandgade 71.

De 5 korsen slås ner mellan gatstenarna och offren för islam sätts på korsen, åtskilliga halshuggna människor för den Saudiska regimen, förföljda kopter och armenier dödade i deras egna hem av omänniskorna. Skyltar sätts upp med folkmordet i Armenien där man ser tre turkiska officerare med halshuggna armeniers huvuden på et bord. Tyskarna har tagit med en israelsk flagga. Skyltar med “Stop the beheadings”. “Do you have human rights in your country?” Så börjar demonstrationen ropa: Hycklare! efterhand som ambassadörer och konferensdeltagare går ut till sina bilar och kör iväg. Bl.a. den egyptiska ambassadören såg mycket irriterad ut!

Det måste Morten Kjærum ha hört, arrangör av människorättighetskonferensen där européerna skulle lära sig att behandla muslimerna bättre, så han kommer ut och går direkt över mot demonstrationen, sekunderad av en mycket lång dam som tydligt visar hur liten Morten Kjærum är. Inte bara inuti men också rent storleksmässigt. Han försöker att övertyga demonstrationsdeltagarna att de fullständigt har missförstått ärendet med konferensen och att de sannerligen önskade att påverka araberna at följa människorättigheterna och att det gick åt båda hållen.

Det kan han dock inte övertyga någon av demonstrationsdeltagarna om, då de flesta hade läst Morten Kjærums meterlånga ordflöde där det mesta går ut på att kritisera danskarna och Väst i det hela taget. Anders Gravers ger till känna sin oförfalskade mening gentemot Morten Kjærum och framhåller för honom det faktum att danskarna också har människorättigheter och att demonstrationsledarna hade varit nära att bli mördade av några av hans anhängare. Så mycket för hans människorättigheter. De gäller uppenbart bara för mörkrets furstar i Saudiarabien. Anders Gravers säger flera saker varav landsförrädare hör till i den milda ändan av skalan. Morten Kjærum blir också kritiserad för sina anmälningar av danskar för att de skulle ha sagt något fel enligt hans mening. Men skillnaden är dock himmelshög mellan att säga ett felaktigt ord, till systematisk nedslaktning av bögar, kristna, kvinnor som blir beskyllda för otrohet, steningar och halshuggningar, alltsamman för att man har “fel” kärlek enligt koranen.

Demonstrationen gennemførtes - trods overfald og drabsforsøg ;
Murder attempt on sioe/siad denmark leader and members ;
Veritas Universalis: Mordforsøg på medlemmer af Stop Islamiseringen af Danmark ;
Spydpigen: "Beröringsangst"

Läs också om saudiarabernas besök på Spydpigen: Saudiarabiens "menneskerettigheds"import. Varning för hemska bilder.

2 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Det är märkliga prioriteringar på de svenska nyhetsredaktionerna, när sådana här händelser inte alls rapporteras.

Tack och lov finns Internet och bloggar som denna!

Knute sa...

http://www.kimporator.dk/?p=237 meddelar att en autonom (och anonym) våldsman har erkänt dådet:

"Der har den seneste tid været en tendens til at folk tror på alt hvad de læser på nazi-sider, senest SIADs løgn om at der skulle være brugt knive mod dem i søndags. Anders Gravers, hans kone og deres wannabe-bodyguards fik velfortjente (og mange) tæsk, men naturligvis blev der ikke brugt knive! Tro ikke på alt hvad i læser på nettet, slet ikke når det er på nazisider!!"

http://anarcho.dk/anarkiforum/view.php?id=13130

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.