28 oktober 2007

Gaza tackar för maten


Bild: islamistisk terror i Gaza

Sedan Hamas tog fullständig kontroll över Gazaremsan i mitten av juni har omkring tusen raketer och granater skjutits mot Israel.
SvD.

Israel i Sverige skriver:

Gaza, den första oberoende palestinaarabiska staten - och araberna vill inte ha den!!! De utgår från att pappa Israel i all framtid ska leverera mat, olja, bensin, vatten, elektricitet, telefonnät gratis, samtidigt som de, som andra barnungar, konstant roar sej med att skjuta fyrverkerier, mer än tusen ganska så stora pjäser enbart sedan Hamas tog makten, som definitivt inte hade varit lagliga på nyår i Sverige, trots att internationella media oftast kallar dem ofarligt plåtskrot.

Som vi vet gick det alldeles utmärkt ekonomiskt för judarna i Gaza, trots att de byggde och bodde på mark som araberna ansåg helt omöjligt att använda till något - det var öde innan judarna kom och är öde nu, när araberna har slagit sönder många av de växthus judarna lämnade där, för att araberna gratis skulle kunna ta över. Där fanns en ekonomiskt lönande industriby på gränsen till Israel, där både araber och judar arbetade och tjänade bra. Den slog de sönder.

Och hur tackar Gazanerna för maten? Se deras
nyhetsbyrå: "Kill Jews everywhere without waiting for permission."

* * *
När jag läser detta kan jag inte begripa varför folk är så entusiastiska för palestinierna och negativa mot israelerna. 68-vänstern har verkligen lyckats med sin indoktrinering av Västerlandet
.

Om man håller fast vid förlegade åsikter gör man våld på sina grundläggande värderingar. 68-vänstern och dess lärjungar har inte märkt att världen ändrats och fortsätter in absurdum att hata USA och dess vänner och älska dess fiender.

Gaza är som ett fängelse. Men det är Gazanerna själva som skapat fängelset.


6 Kommentarer:

Anonym sa...

Man kan ju undra varför Israel överhuvudtaget accepterar den arabiska ockupationen av Gaza. Anser de sig militärt underlägsna? Det är uppenbarligen så Israel uppfattas av islamisterna.

När Golanhöjderna användes som raketavskjutningsramp så visade Israel däremot var skåpet ska stå. Kanske kan de lära sig något av det.

Jean Moulin sa...

Israel är USA:s främsta allierade i MÖ, och det israeliska samhället är ett Europa/USA i miniatyr.

Därav de olika måttstockarna. Det gamla vanliga USA-hatet, vänsterns Europa-hat.

Vilket inte betyder att jag är okritiskt pro-israelisk.

Men min kritik rör inte behandlingen av palestinier utan beteendendet mot USA. T ex affären
Pollard, och ett par andra grejer, som säkert även en del sionister är kritiska mot.

Jag älskar USA och Sverige, och England, och Frankrike, etc., men okritisk är jag inte till något av dessa länder - speciellt inte deras regeringars politik.

Så man kan vara kritisk mot Israel i enskildheter utan att vara antisemit. Faktiskt.

Anonym sa...

"De utgår från att pappa Israel i all framtid ska leverera mat, olja, bensin, vatten, elektricitet, telefonnät gratis"

Ett lågt pris för en 60-årig, blodig ockupation, din lilla sionistwannabe.

Knute sa...

Läs historia Kalle. 60-årig ockupation stämmer inte.

1948 förklarade de omkringliggande arabstaterna den nybildade staten Israel krig.

Omkring 700 000 araber som bodde i det område som enligt FN:s delningsbeslut skulle tillfalla Israel flydde av rädsla för kriget. Flyktingarna samlades i läger i Gazaremsan och på Västbanken samt i södra Libanon. Kriget ledde även till judiska flyktingar då judar i de omkringliggande arabstaterna utvisades och omkring 800 000 judar flydde till Israel.

Arabstaterna vägrade ta emot dessa 700 000 palestinaaraber utan placerade dem i läger. Sedan dess har de sjudubblats till över 5 miljoner.

Staffan sa...

Knutte: Läs på din historia. 1948 anföll Israel sina grannländer. Möjligen var anfallet befogat, kankse inte. Men det var Israel som anföll. Sedan kan man förklara bort det på olika sätt men det ändrar inte fakta.

Knute sa...

Staffan V, du är uppenbarligen indoktrinerad av de historieförfalskande 68-idioterna.

"Staten Israel utropades av David Ben-Gurion den 14 maj 1948, samma dag som de brittiska soldaterna lämnade området och efter det att det brittiska mandatet i Palestina löpt ut. De omkringliggande arabstaterna, som tillsammans med palestinierna varit emot FN:s beslut att dela det brittiska mandatet i en judisk och en arabisk del, förklarade den nybildade staten krig."

http://sv.wikipedia.org/wiki/Israel

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.