06 oktober 2007

Hjärntvättade stadsdelar


Under en demonstration på Möllevångstorget i Malmö tidigare i somras vajade de gula Hizbollah-fanorna

Att många flyr från invandrartäta städer som Södertälje och stadsdelar som Södra innerstaden i Malmö talas det inte gärna om i media. Då ska det vara en invandrare själv som tar bladet från munnen. Från BT:

Den danske komikern Farshad Kholghi berättar i boken "Världen är ett land" om sina egna erfarenheter av att fly -
först från religiös förföljelse i Iran och sedan från stadsdelen Nørrebro i Köpenhamn.

"I många år var flykt min ryggmärgsreaktion på det klassiska dilemmat vid varje form av fara eller obehag. Om jag inte stack iväg på det yttre, konkreta planet, så gjorde jag det på alla de inre."

Rörande ärligt beskriver han, hur glädjen över att ha funnit en billig lägenhet på Nørrebro förvandlas till sorg och vrede, då han blir överfallen av unga andragenerationens invandrare på gatan.

"Plötsligt märker jag en kraftig aktivitet bakom mig. "Usla iranier. Usla iranier," är det någon som ropar. Det kastas sten och en flaska som landar vid sidan av mig. Jag vänder mig om.

Två Adidas-klädda lymlar har kommit springande direkt mot mig i full fart. De stoppar precis framför mitt ansikte. Den enes ansikte är bara någon centimeter från mitt, då han börjar spotta på mig. Han skriker högt:

"Din usla iranier. Din bög. Du ska fan mig inte visa dig här på Nørrebro. Usla iranier. Bög!"

Hans kamrat hoppar hetsigt upp och ner i en besynnerlig krigsdans och skriker med. Beväpnad med kebab i den ena handen och två liter illegalt importerat cola i den andra, står jag där och tänker: "Nu blir jag misshandlad".

Hjärntvättade invandrare

Farshad Kholghi slipper dock ifrån med skräcken, men i boken kommer han med en ordentlig åthutning till både danskar och islamister. Danskarna ska skippa naiviteten och ta hotet från religiösa muslimska fundamentalister allvarligt. Och andragenerationsinvandrare ska inte lyssna på imamerna, råder Kholghi.

- Vi är mitt i ett krig, inte ett religionskrig, men ett krig om värden.
Islamisterna verkar som horder från år 680, som har kommit hit i en tidsmaskin och har helt andra föråldrade värderingar än nutidens människor.

Andra och tredjegenerations invandrare blir hjärntvättade av agitatorer. De ska inte lyssna till imamerna.
Imamer bör endast användas till religiösa ändamål, de ska inte blanda sig i samhällsförhållanden och politik.

Man bad inte heller prästerna om hjälp då Danmark var plågat av arbetslöshet på åttiotalet, säger Farshad Kholghi.

"Verden er ét land", utkommer på Peoples Press den 31 oktober.
BT: Færdig med at flygte, via Polemiken


Hundratals jättemoskéer byggs för saudiarabiska oljepengar runt om i Europa. Så att imamerna bättre ska kunna snärja muslimska invandrare och europeiska ungdomar. Här en ögonblicksbild från Köln i Tyskland där det planeras en gigantisk moské, högre än den berömda katedralen:

Ung kvinna med illrött hår och grön luva på huvudet berättar om den italienska glassbaren där hon brukar köpa glass. Från ena dagen till den andra gick det inte längre att köpa Malaga eftersom muslimska kunder hade påpekat att den glassen innehåller alkohol. - Ägaren sa att han inte orkade bråka längre med muslimerna och att det vara bättre att ge efter, säger hon.
SvD: Mosképlaner upprör i Köln

Europas gaturum har tagits över av en generation med tvivelaktiga värderingar. Vid en demonstration i juli på Möllevångstorget i Malmö vajade de gula Hizbollah-fanorna, jämte vänsterpartiets röda och miljöpartiets gröna. Talkörerna på arabiska, som uppmanade till att "döda judarna" och avslutades "Nasrallah, vår älskade, bomba Tel Aviv", applåderades entusiastiskt även av vänsterpartiets fanbärare.
Expressen: Hizbollah-vänstern stöder judeutrotning

På tal om hjärntvätt: Att tvätta fötterna i handfatet fem gånger om dagen är tvångsbeteende, inte religion. Dags att vakna, gott folk.

4 Kommentarer:

Berit sa...

Tog just del av ett mail från en man som tyckte det var bra med fotbad på allmänna toaletter. Han menar att om det är mycket folk i badrummen behöver man inte köa så länge till pissoaren och eftersom fångarna på Club Gitmo kastar avföring på vakterna var det ett bra sätt att ge tillbaka på.

Jean Moulin sa...

Enligt renegaden Tommy Funebo dras iranier till Sd.

Tommy Funebo

Dito

Jean Moulin sa...

Knute: "Vid en demonstration i juli på Möllevångstorget i Malmö vajade de gula Hizbollah-fanorna, jämte vänsterpartiets röda och miljöpartiets gröna. Talkörerna på arabiska, som uppmanade till att "döda judarna" och avslutades 'Nasrallah, vår älskade, bomba Tel Aviv', applåderades entusiastiskt även av vänsterpartiets fanbärare."
Som många förstått så utgör massinvandringen från muslimska länder ett hot mot principen om likhet inför lagen. Tydligen kan man som arab hojta "döda judarna", men som svensk kan man inte ens säga offentligt: "Jag tror inte jag är ensam om att må dåligt när jag läser om hur svenska tjejer har våldtagits av invandrarhorder"
Hur många har inte tänkt eller sagt just det?

Nazisten Björn Björkkvist fick två månaders fängelse för att ha gjort det:

Vdare.com

Knute sa...

Artikeln på vdare.com är verkligen viktig, Sveriges justitiekansler borde läsa den minst en gång om dagen. Man blir rädd, har vårt land förvandlats till en diktatur?

http://www.vdare.com/taylor/sweden.htm

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.