22 oktober 2007

Islamo- Fascism Awareness Week.

Under denna vecka kommer 200 universitet i USA att skakas om av den största konservativa protesten någonsin; Islamo Fascism Awareness Week.
Avsikten med denna är enkel men avgörande:
att konfrontera de två största lögnerna från den politiska Vänstern , nämligen att Kriget mot Terrorism är Bushs fel och att Global Warming är ett större hot mot USA än vad terroristerna är.

Ingenting kan vara mer politiskt inkorrekt att höra men därför också oerhört viktigt.
Detta är den största fara som Amerika någonsin ställts inför och den Akademiska Vänstern har lyckats skapa sympati för fienden och de bekämpar alla som stöder tanken på att Amerika ska försvara sig.

Enligt Akademisk Vänster är alla som sammanbinder radikala islam men kampen mot terrorism en "Islamophobe".
Islamo-Fascism Awareness Week är en nationell ansträngning att bekämpa dessa lögner och göra studenter uppmärksamma på att de måste försvara sitt land.

Ytterligare ett ämne kommer att belysas, nämligen förtrycket av kvinnor. Fotot ovan visar en tonårsflicka som delvis begravts, innan hon stenats till döds efter att ha anklagats för sexuell aktivitet. Händelsen ägde rum i Iran och kommer att vara en poster för denna vecka.

2 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Det finns ingen moderat Islam enligt den turkiske premiärministern:


Gates of Vienna


En åsikt som Ayaan Hirsi Ali numera delar. Hon tar avstånd från Daniel Pipes åsikt om att moderat Islam är lösningen på radikal Islam. Hon anser att islam måste motarbetas i alla dess former.

View from the Right

Islam Watch

Anonym sa...

Läs bloggen Zombietimes post om antiislamofascism-eventet på Berkeley.
Där visas också en video av "Incorrect University" om diverse halalhippies försök att störa hela arrangemanget och trakasserier av meningsmotståndare
(Länk)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.