30 oktober 2007

Jämställdhetsforskare misshandlade frun


På Högskolan i Oslo finns en framstående forskare som undervisar i ämnet jämställdhet mellan könen. Nu har han blivit dömd för hustrumisshandel. Han kommer själv från Bangladesh där han hämtade en barnbrud. Enligt organisationen Human Rights Service ska mannen ha fäst rep runt takbjälkar och hängt flickan i fötter och händer och sedan utsatt henne för spark, slag och piskning. Detta ska ha skett fyra gånger. Vid ett tillfälle ska hon ha hängt fyra timmar innan hun kunde ta sig loss.

Vad ska man säga? Den akademiska världen, och inte bara den, är otroligt godtrogen och underdånig den kusliga ideologin islam. Det är möjligt att mannen är galen, men det är han i så fall inte ensam om. Islams kvinnoförakt är monumentalt.

Kvinnoforskning och genusvetenskap, jag vet inte om jag ska le eller gråta, ämnet handlar om jämställdhet och mångfald. Vilken fallucka att släppa in begreppet mångfald som numera helt enkelt betyder tolerans för islam. Genusvetenskapen leder alltså till kvinnoförtryck, inte underligt att kvinnomisshandlare kan göra karriär där.

Dagbladet , Dagbladet , Dagbladet
Tips: Anna Lyttiger

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Lysande!

Att moraliserande högfärdsblåsor många gånger har ett kolsvart inre, har vi vetat länge.

Men det är ändå lika roligt varje gång de tas "in flagranti"!

Gott jobbat!

Gustafsson iS

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.