30 oktober 2007

Nytt 11/9 kan ge en nordamerikansk union


Professor Robert Pastor, en av drivkrafterna bakom strävandet att skapa en nordamerikansk motsvarighet till EU, The North American Union, har sagt till World Net Daily att han tror att ett nytt 11/9 skulle kunna bli den katalysator som fusionerar USA, Kanada och Mexiko. (Sedan förvånar sig folk över att det förekommer konspirationsteorier!)

World Net Daily

I en annan intervju försäkrar han att inte önskar ett nytt 11/9, men att det skulle bidra till skapandet av en nordamerikansk union (djupare integration) precis som andra världskriget skapade Stål- och Kolunionen som blev EEC som blev EG som blev EU.

SPP (Security and Prosperity Partnership of North America)har skapat en del oro bland amerikanska samhällskritiker, inte bara på högerkanten, men det är mest dem som jag läst och lyssnat på. Speciellt CNN:s nyhetsankare Lou Dobbs personliga kampanj mot SPP och dess effekter, har fått farhågorna om processens egentliga syfte att öka i trovärdighet. Regeringen Bush förnekar Dobbs anklagelser mot SPP, men om man jämför hur EU utvecklats mot allt större överstatlighet och krympande av medlemsstaternas självbestämmande, så finns det ingen anledning att tro att regeringen i Washington skulle ha en annan strävan.


Varifrån kommer talet om en gemensam valuta, Amero, om det saknar all verklighetsförankring?

Amerocurrency.com

Se det här inslaget på CNBC med Steve Pervis, Jefferies International, som öppet säger att kanadensarna är upprörda över Amero, men att de flesta amerikanerna inte känner till den. Medial blackout med andra ord! Mörkläggning.

You Tube

Det är inget snack om att det kommer att bli en nordamerikansk union och att regeringen i Washington ljuger, när man förnekar det!

Se även det här CNN-reportaget!

You Tube

* *

Roger Scruton, den aktade brittiske historikern, kallar i en intervju med Johan Hakelius EU för en "konspiration".

Se intervjun här: Axess TV

EU:s grundare Jacques Monnet ville avskaffa alla nationalstater eftersom han ansåg dem skyldiga till första och andra världskriget. Istället för nationalstater skulle beslut fattas på överstatlig nivå vilket lett till ett system av ansvarsfria myndigheter. Det mest skrämmande exemplet utgör Europol, ett slags EU:s FBI, vars agenter åtnjuter diplomatisk immunitet och inte kan åtalas för brott i ett medlemsland. Man behöver inte vara särskilt konspiratoriskt lagd för att skrämmas av en sådan poliskår. Kan det vara en tillfällighet att både i Europa och i Nordamerika finns det övermäktiga finansiella och politiska krafter som verkar för gigantiska frihandelsområden under en gemensam politisk ledning?


Kan man lita på en president som ställer sig bakom en nordamerikansk union och Amero? Kan man lita på honom på andra områden? Kan man lita på att han som USA:s överbefälhavare agerar i sitt lands bästa intresse, när han så uppenbart inte gör det när det gäller illegal invandring och i sin sträva att de facto upplösa USA?

You Tube

* *

Kommer USA att finnas kvar efter 2022?

New English Review

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Tja kNUTte!!
Det var ett tag sen jag kikade in här sist bara för att upptäcka att du o dina vänner fortfarande springer runt i samma cirkel. Ta inte illa upp nu men er dilemma liknar hundens då denne jagar svansen sin.
Sorgligt men sant. Och som vanligt i demokratins sanna anda som ni förespråkar så kommer min kommentar inte att publiceras.
Men jag vet åtminstonne att den kommit fram i vilket fall som :)

Kan bara känna med er kNUTte , beRIT , Jean VALjean and ur honored g(U)e(S)ts... Känner hur svårt det är för er att leva i dagens mångkulturella mångnationella och mångreligösa VÄRLD. Nån slags mång-fobi lider man ju av naturligtvis av när man skriver såna inlägg och brinner för att publicera dem. Det ska liksom bara vara MONO hela tiden.
Vi individer lever alla livet på olika sätt ... vi lever, förespråkar , tror , strider och allt vad det nu är... men till slut blir vi allihopa vita i det lilla håret som kvarstår för att till slut grävas ner i en liten håla under jorden. Vi har alla samma oundvikliga slut no mattar how we live our life. Så livet är alldeles för kort för att slösas bort på detta sätt. Genom att bara fyllas med det som ni är fyllda med ... hat, förakt , misstro , fiendskap, fientligt sinnelag, ovänskap, stark motvilja, avsky, agg, groll, hätskhet, förbittring, bitterhet, hatiskhet , ringaktning, hånfullhet överlägsenhet, överlägsenhet, missaktning, hån, arrogans, nedlåtenhet (finns säkert fler synonymer att ta till) och mycket mycket mcket annat som ni är fyllda av. Låter lite john Lennon kanske du tycker... Men om ni tillåter er verkligen att acceptera... acceptera verkligheten med alla dess nyanser o färger... ja... ni märker själva resultatet...
Denna blogg /sida har helt enkelt döpts fel- Det är inte every kind of people. Utan det är ONE kind of people. Your kind people. Our kind of ppl är nämligen ALL kind of people.:)

/mARTin

Knute sa...

mARTin,

den som sa det han var det. Alla de egenskaper du räknar upp är projektioner av din egen inre skugga som du är livrädd för.

Jag känner mig inte det minsta träffad av dina beskyllningar. Jag sysslar med utforskning av ett område som är medias blinda fläck. Det tillhör också verkligheten med alla dess nyanser och färger.

Mvh kNUTte

Berit sa...

mARTin, kritisera, om du kan, de fakta vi presenterar och sakligheten i våra påståenden i stället för personliga påhopp.
Det finns ingen bland våra läsare som är intresserad av vad du tycker om oss som personer. Det är fullständigt ointressant.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.