25 oktober 2007

Planlagt överlagt mordförsök på försvarslösa meningsmotståndareDet Danska Institutet för människorättigheter, vars personal i hög grad är rekryterad från vänsterflygeln, hade inbjudit sin saudiarabiska motsvarighet med deras propaganda och snicksnack.

Detta ville ”Stoppa Islamiseringen av Danmark” (Siad) naturligtvis demonstrera emot, men de blev uppenbarligen lockade i bakhåll av en angivare.

I ett parkeringsgarage blev de överfallna av maskerade män som slog sönder alla rutor i bilen de satt i, drog dem ur bilen och slog dem med järnstänger i huvudet, samt stack dem med kniv!

Nu uppställer sig frågan, vilka var gärningsmännen? De brukar kalla sig autonoma. Men vad döljer sig bakom maskerna? Varför är de så måna om Saudiarabien?

"FN´s människorättigheter har den islamiska världen aldrig skrivit under på. De gjorde sina egna ”människorättigheter” och de står, som de själva säger, under sharialagen.

Vi icke-muslimer kan därför inte godkänna dem. Det är och förblir ”Allah”, som bestämmer, vilket ju i verkligheten betyder de människor, som sitter som ”lärde” i den islamiske teologiska världen och i det islamiska prästerskapet."

Läs GERTRUDS blog om händelseförloppet i garaget.

Som jag tidigare skrivit, något som förenar muslimer och autonoma är att de känner sig som offer. Oförskämt kräver de att samhället ska uppfylla deras krav utan motprestation och vandaliserar därför med jämna mellanrum stadsdelen Nörrebro i Köpenhamn. Men detta mordförsök är utan motstycke!

Bild: En av de sårade körs bort
Tidigare inlägg om överfallet
Våldsromantiken är tillbaka. It’s the 70’s all over again
Köpenhamns rådhus nerklottrat

8 Kommentarer:

Grue sa...

Läskigt. Står det nåt i danska tidningar om det? Skånska?

Knute sa...

Kort notis på Danmarks Radio:

"Kort forinden var anti-islamforeningens talsmand, Anders Gravers, nemlig blevet overfaldet af flere mænd i en parkeringskælder."

SIADs hemsida: http://www.siad.dk/

Knute sa...

"Ingen medier har så vidt jeg er informeret skrevet om sagen, hvis man ser bort fra en enkelt sætning om at “folkene bag demonstrationen fik nogle skrammer”, i et Ritzaus Bureau-notits der rettede fokus på det forhold at politiet præventivt valgte at køre 18 (Læs: formodede højreorienterede) personer med tandbeskyttere væk fra demonstrationen.

SIAD lover yderligere om sagen, men som enhver kan konstatere, så ignorerer medierne konsekvent historien. Tidligere på måneden blev en 14-årig autonom ramt af politiets tåregas-granat, og havde det ikke lige været for valgudskrivelsen, så ville medierne anført af politiken beskrive hændelsen fra flere vinkler alle rettet mod politiets magtanvendelse. Man græmmes."

http://www.uriasposten.net/?p=5109

Unknown sa...

Tak for at Du skriver om de Knute. Det er en utrolig vigtig historie. Et helt klar politisk mordforsøg i Skandinavien.

Ikke begået af en enkelt galning, men af en større gruppe, der har opbakning af medierne.

Vi nærmer os totalitære tilstande, hvor politisk korrekthed er den nye facisme.

Folk der ikke underlægger sig fortjener i deres øjne ingen retigheder, Man trækker istedet på skuldrende og siger; ja men de var jo også "højreorienterede", så de har vel fortjent det.

I Danmark bliver stort set alt politisk vold begået af venstrefløjen og af Muslimer. Og pressen ignorerer det, eller endnu værre forfladiger og undskylder det.

PS: Jeg har skret tidligere på din blog under navnet "Phanarath". PGA nogle problemer med google, har jeg taget navneforandring.

Godt at se Du stadig er på banen :-)

Jean Moulin sa...

Italienska vänsterterrorister flörtar med jihadister:

Jamestown.org

Anonym sa...

Varför skriver Aftonbladet om en man i Spanien som sparkar en kvinna i huvudet och som enligt polisen hade rasistiska skäl, men de skriver inte om det här - att danskar som vill protestera mot Saudiarabiens brott mot de mänskliga rättigheterna blir brutalt misshandlade.
Aftonbladet borde få frågan varför?

Undrande

Jean Moulin sa...

Bra fråga. Skicka den till AB.
Vänta inget vettigt svar.

Knute sa...

Sort,

ja det er skrämmende, den politiske korrekt er direkte farlig.

Intressant artikel:

68-rörelsen och Gramsci i belysning

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.