11 oktober 2007

Rituella omskärelser i moskén i Malmö
Bild: Varning för moské?


Den arabiske svensk-danske läkaren Hazim Mohammed Radhi Al-Ansari ”förstör pojkars penisar på löpande band” vid sina rituella, klumpiga omskärelser, som försiggår i källaren under moskén i Malmö.

Jyllands-Posten via Polemiken och Spydpigen

"Läkare lemlästade pojkes penis vid omskäring" - well ja, det är ju liksom pointen. Annars blir Gud i vissa varianter ju sur. Men ok, jag kan självfallet se, att det inte var meningen att lemlästa dem helt så omfattande," skriver Mr Andersson.

Socialstyrelsen säger: "Högre säkerhet behövs kring omskärelse av pojkar". Hyckleri! Låt oss få denna barnmisshandel förbjuden snarast möjligt! Att lemlästa barn är avskyvärt.

Syftet med att göra ingreppet när de är små och försvarslösa är att tvinga dem till en ofrånkomlig tillhörighet till en religion. Sen går det inte att göra ogjort. Lite vatten på huvudet som det kristna dopet är bättre.

6 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Bra och viktig postning. Förbjud all omskärelse. Barns rätt till kroppslig integritet och skydd mot onödiga ingrepp måste gå före religionsfriheten.

Å andra sidan, hade vi inte haft muslimsk invandring, så skulle judarna kunnat fortsätta med sin
snyggare skötta omskärelse utan att någon tänkt på den.

Anonym sa...

Anledningen till omskärelse (både kvinnlig och manlig) är väl att man inte skall kunna känna sexuell njutning medelst onani, samt att den manliga från början var ett sätt att hålla snorren ren (det kan ju lukta rätt tjusigt om man inte gjort rent förskinnet på några veckor...)?

Nu har vi i Sverige emellertid lagar som bl.a. förbjuder kupering av hundsvansar. Vad straffet för att överträda denna lag är vet jag inte, men jag _antar_ att det ses allvarligare än att stympa sin egen avkomma?!

Jean Moulin sa...

Uppdrag Granskning:
"Läkaren Rafik Abu-Ramadan har varnats fyra gånger - i ett fall för en så allvarlig felbehandling att en liten pojke var nära att mista livet."

SVT

Anonym sa...

Precis! Förbjud judar och amerikaner att göra det med. De är ju alla ivriga könsstympare.

Jean Moulin sa...

Rimligen finns det kompetenta och bra arabiska läkare i Sverige, fast som reportaget i Uppdrag Granskning visar, så är det inte på grund av Socialstyrelsens omsorg om patienters säkerhet. För denna byråkrati är politisk korrekthet och propaganda för mångfald viktigare än patienters liv och hälsa. Därom tvivlar jag icke.

Synd om alla utomeuropeiska läkare som på grund av Socialstyrelsens
bisarra överseende med övergrepp
möter rädsla och misstänksamhet hos patienter.

Å andra sidan så avslöjar Uppdrag Granskning att det även finns en och annan svensk s.k. läkare som egentligen inte är det.

Tryggt att veta eller hur?

Jean Moulin sa...

Anonym,

håller helt med. Även amerikaner och judar bör förbjudas omskära omyndiga personer.

Vansinnet i USA rörande omskärelse av spädbarn har att göra med den absurda anti-onanirörelsen på 1800-talet, som jag tror Mr Kellog, Corn Flakes-mannen var djupt inblandad i.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.