31 oktober 2007

Säg det med sång


Sjung och le. Sorgerna göm och glöm en värld så trist. Du ska se, som i en dröm att allt ska ordna sig till sist....

Hamas militär har bildat ett pojk-band (? gruppledaren är 40 år), The Protectors of the Homeland och de tränar varje dag i Gaza Citys polisstation.
De är det nya vapnet i kampen med Israel och ska inspirera fot-soldater i den nödvändiga kampen att få ett slut på den "israeliska ockupationen."
Detta ska göras med sånger som "Change" och "Reform" och min favorit "By the shrouds of the dead we are inspired" (shroud=liksvepning)
Bandets ledare, tidigare polis, säger att de planerar att göra inspelningar för distribution och att arrangera danser för allmänheten.

Va, då? Allmänna danser? Naturligtvis är inga kvinnor inbjudna.


Under tiden dansar U.N. till sin egen pipa och deras experter på illegala avrättningar ska nu företa en undersökning för att utröna om amerikanska trupper och militära leverantörer i Irak har använt "mera våld än nöden kräver".

När U.N. specialisten tillfrågades om han också planerade att undersöka folkmord och terroristgruppers massutrotning av människor i Irak svarade han att det inte var någon mening med det.
U.N. ser ingen mening i att utreda terroristers verksamhet men när det handlar om stora stygga USA ska man gå in i detalj på eventuella misstag.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

De behöver inte utreda terrorister. De är olagliga och onda. Men när USA och deras legoknektar gör det så kallas det brott. Klart man undersöker när amerikanska soldater mördar och våldtar. Är det så konstigt??

Berit sa...

Jag kanske missförstår dig, Anonym men är man ursäktad för allt man gör om man är terrorist?

Anonym sa...

Nej men det behöver inte undersökas. Det är ett brott som är uppenbart. Det är mord, inget snack. Men när amerikanska soldater mördar så täcker de över spåren och då behöver man undersöka. FÖrstår du?

Berit sa...

Om avsikten med utredningen är att minska lidande och död vänder UN sitt intresse åt alldeles galet håll. Men det kanske inte är meningen, eller?
Tänk om de någon gång kunde ägna sig åt att försöka stoppa verksamheten från de grupper som verkligen orsakar problemen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.