25 oktober 2007

Skrota FN också!

"Förenta Nationerna uppfyller inte vår tids krav. Diktaturer spelar en tongivande roll inom organisationen, som dessutom är behäftad med omfattande korruption. FN borde läggas ner, det är den linje som envist förespråkas i bloggen."

Erixon.com

"En internutredning har nu bekräftat de rapporter och åtal som väckts gällande FN-anställdas våldtäkter och pedofili mot lokalbefolkningen i samband med biståndsuppdrag, nu senast i Kongo-Kinshasa. I artikeln sägs att de flesta förövarna kommer att undgå straff (via Annica Tiger). Många FN-groupies anser att organisationen, som domineras av auktoritära diktaturer, är den enda som kan ge legitimitet till beslut i internationella relationer. "

Alicio i Underlandet


"Trots tidigare skandaler har FN inte fått bukt med övergreppen.Barn har berättat om sexuella övergrepp som de utsatts för av FN-soldater i Haiti och Liberia. Flickor har våldtagits eller tvingats till prostitution för att skaffa mat eller pengar.I Haiti rapporteras FN-soldater ha förgripit sig på en 11-årig flicka utanför grindarna till presidentpalatset i Port-au-Prince. Och en 14-åring har beskrivit hur hon rövades bort och sedan blev våldtagen inne på en FN-bas enligt BBC:s dokumentation."

SvD

"De svenska FN-soldaterna köpte sex av prostituerade och filmade besöken.
Aftonbladet kan i dag avslöja nya uppgifter om hur svenska soldater köpt sex på sina korttidsledigheter.
– Det är bedrövligt. Sådant hör inte hemma i försvaret, säger Henrik Berger, pressinformatör på Swedint."

Aftonbladet

"Get US out of UN"

John Birch Society

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Det er vi flere danskere, der længe har skrevet om.
FN er korrupt, FN er udlevet, FN er klar til skrotning.
Så enkelt er det.

falkeøje

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.