21 oktober 2007

Stockholm sämst i EU på att integrera invandrare


En EU-undersökning om livskvalitet visar att Stockholm är den huvudstad i EU som enligt stadens egna invånare är sämst på att integrera invandrare.

Ännu värre är det i Malmö. De två städerna ligger i den absoluta botten bland 75 städer från alla EU-länder samt Kroatien och Turkiet. 78 procent av stockholmarna och 83 procent av malmöborna sa nej till påståendet »utlänningarna i staden är välintegrerade«, medan bara respektive 13 och 12 procent sa ja.

De danska städerna i undersökningen var Köpenhamn och Aalborg. Här svarade respektive 48 och 38 procent nej till att stadens utlänningar är välintegrerade, medan respektive 44 och 47 procent sa ja. Därmed låg de två danska städerna någorlunda i mitten bland alla 75 städer i undersökningen.

Från Weekendavisen via
Uriasposten

Ett starkt argument för att Sverige borde strama åt reglerna för invandring, eller hur?

Enligt en undersökning från Uppsala Universitet menar 82 procent av svenskarna att invandrare är skyldiga att anpassa sig till svenska vanor. Folket vet bättre än Sveriges snackande klasser och medier hur dåligt integrationen fungerar i verkligheten.

I andra EU-länder sker en kraftig åtstramning av invandringspolitiken, speciellt när det gäller familjesammanföring. Krav på att invandrare ska kunna försörja sig och lära sig språket.

Men inte i Sverige. Sverigedemokraterna demoniseras men faran från islamofascismen blundar man för.

Snart kollapsar den Svenska Modellen av ideologisk överansträngning och total blindhet för att de muslimska invandrarna struntar i någon annan modell än Kalifatet.

Känns det inte härligt att vara så självgod, ni på Dagens Nyheter och Sveriges Television? Om det nu är islam eller kommunism eller politisk korrekthet - ideologisk galenskap är vad ni lider av
.

Kulturkrock

2 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Med risk för att föra tankarna till "Klubben för inbördes beundran", så måste jag berömma ännu en informativ bloggning.

Knute sa...

Tack för dina värmande ord Jean!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.