27 oktober 2007

Storbritannien: muslimer vandrar in, britter vandrar ut



Mrutyuanjai Mishra skriver:

Storbritannien upplever i ögonblicket en av de största utvandringarna någonsin. Förra året valde 385 000 att lämna Storbritannien för att bosätta sig i ett annat land. Bara till Australien utvandrade ca 24 000 britter. Här talar vi övervägande om välutbildade och ekonomiskt resursstarka som väljer att lämna Storbritannien.

På frågan om varför de valde att resa, var många svar likadana. Nästan alla berättade att det var på grund av hög kriminalitet, höga bostadspriser, brist på ordentliga skolor till sina barn eller generellt fallande levnadsstandard.

Ingen törs säga att det i hög grad beror på den kraftiga invandringen av outbildat folk som har förvandlat Storbritannien till ett land med många parallellsamhällen.

Det finns områden som är pakistanska, kinesiska, indiska, karibiska osv. Dessa parallellsamhällen upplever många konflikter inbördes, och där har varit flera fall av upplopp, som det exempelvis sågs i Birmingham.

VI ska lära av Storbritanniens erfarenheter. För det första ska vi lära att hålla på de välutbildade och ekonomiskt resursstarka. Och för det andra ska invandringen aldrig vara så stor och föregå i ett sådant tempo att den blir en motiverande faktor för danskar att lämna landet.

Mönstret är det samma i nästan alla västliga länder inklusive Danmark. Invandring från de fattigare länderna har förändrat den sociala verkligheten.

Fyens Stiftstidende via Snaphanen

Mrutyuanjai Mishra är Europeisk Master i människorättigheter och demokratisering och styrelsemedlem i Trykkefrihedsselskabet af 2004.

We just flee, when we can, to France, to Spain, to Australia.
When will we admit that London is full up?

1 Kommentarer:

Berit sa...

Britterna reser också utomlands för sjukvård och betalar ur egen ficka. Man beräknar att det blir 70,000 detta år och förmodligen 200,000 år 2010. Anledningen är långa väntetider, dålig vård och risken för infektioner vid sjukhusen. Indien är mest populärt följt av Ungern, Turkiet, Tyskland, Malaysia, Polen, Spanien.

Worldnetdaily

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.