22 oktober 2007

Vänsterradikala överfaller fredlig demonstration


Nu måste jag berätta om några upprörande händelser igår söndag i Köpenhamn. Det danska Institutet för Mänskliga rättigheter hade gäster, Saudiarabiens människorättskommission.

Läge för att demonstrera mot dödsstraff, huvud-, ben- och handavhuggningar och liknande.

Den saudiarabiska kommissionen skulle mötas av skyltar med texterna “Hycklarna ut ur Danmark”, “Se er själv i spegeln” och “Human Rights Saudi Arabia? Or hypocrisy?”

Vad hände? Demonstrationens arrangör satt tillsamman med tre bekanta i en bil i ett parkeringshus nära Institutet för Människorättigheter, då en grupp vänsterradikala omringade bilen och slog in framrutan med järnstänger. De krossade därefter alla andra rutor och drog ut bilens passagerare ur bilen och genombankade dem med järnstänger. Lättast slapp en dam omkring 70 år och en flicka - de fick bara enstaka slag var. En blev slagen fyra gånger i huvudet med en järnstång.

Men inte nog med det. Den bekymrade polisen kom till platsen där demonstrationen skulle äga rum och arresterade 18 personer. Vilka? Inte vänstermobben utan demonstranter, i preventivt syfte sa polisen! Vilken konflikträdsla att låta AFA-typerna, vår tids nazister, gå lösa.

Resterande 25 demonstranter lyckades dock genomföra demonstrationen vid Institutet för Människorättigheter, men blev slagna av förbipasserande vänsterradigalna bråkmakare.

Så till medierapporteringen, skandal! De ljuger och säger att det var demonstranterna som slog de förbipasserande. Vem planterade denna lögnhistoria hos nyhetsbyrån Ritzau, och varför vidarebefordrade tidningar och TV den så villigt?

Om misshandeln av de fyra i bilen nämndes ingenting förrän sent om kvällen.

Tidningar och TV och vänsterradikala huliganer försvarar islams hemska sharia-lagar till varje pris. Det finns tydligen problem med de mänskliga rättigheterna på betydligt närmare håll än i Saudiarabien.

Något som förenar muslimer och autonoma är att de känner sig som offer. Oförskämt kräver de att samhället ska uppfylla deras krav utan motprestation och vandaliserar därför med jämna mellanrum stadsdelen Nörrebro i Köpenhamn.

Observant

3 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Malou von Sivers är bekymrad för våra fördomar mot islam.

TV4

Jag frågar mig vad "fördomar" betyder: att utifrån fakta ta avstånd från islam eller att göra det utifrån okunskap? Jag tror att svaret är: både ock. Den som utifrån fakta tar avstånd från islam visar lika mycket "fördomar" mot islam som den som gör det utifrån okunskap. Det som skall bekämpas är alltså inte okunskap om utan avståndstagandet från islam och att vara emot fortsatt muslimsk massinvandring.

Knute sa...

"Islamofobi går att råda bot på genom information," säger Malou von Sivers på TV.

Allt jag behövde veta om islam fick jag reda på den 11 september, som det står på en poster. Kunskap om sharia och koranen etc bekräftar grundintrycket. Så information ersätter bara fobin med en berättigad rädsla.

Anonym sa...

Knute: 9/11 är nog lika mycket islam som USAs bombande i Irak är för kristendomen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.