19 november 2007

250 000 svenska pass på drift

Den 19-åriga kvinnan våldtogs av sju män. I onsdags avslutades rättegången.
Straffet för att bli våldtagen: 200 piskrapp och sex månader i fängelse - för offret. Expressen

Samtliga Riksdagspartier ställer sig bakom domen och säger, svenskarna är barbarer. Sverigedemokrater är rasister och främlingsfientliga, dom förstår inte hur berikande utländska influenser till det svenska samhället är, framförallt genom mångkultur! Jorma

Alla kanske inte uppskattar svart humor. Men den svenska eftergivenheten för den så kallade mångkulturen är skrämmande:

Ingen har ansvar för någonting. I Sverige måste man t.ex. ringa till 21 olika polismyndigheter inom samma land för att får reda på hur många svenska pass som är på drift (250.000)!

Sverige är ett land som är handlingsförlamat för att man tror/tycker att man måste ha konsensus om precis allt. Sverige är ett land där man sammanträder om och utreder allt till förbannelse medan det man sammanträder om och det man utreder faller samman runt omkring. Merit Wager

Konsensussjuka. Alla ska tycka likadant. Byråkrater utreder och ingen tar ansvar. Sverige är inte ensamt om det, själva Europaunionen är praktexemplet. Folken och deras valda politiker har inget att säga, när byråkrater och kommissarier bestämmer om ökad massinvandring samt förbjuder protester.

Fortsätt läsa HÄR ...

3 Kommentarer:

Berit sa...

Så blir det där socialismen råder. Påminner om när jag var på Kuba och ingen i livsmedelsaffären kunde sälja ett salladshuvud för vågen var trasig.
Inga tomater fanns heller till salu, de ruttnade på fälten för att ryssarna inte skickade virke till lådor

Knute sa...

Gruppen invandrare från icke-västliga länder tar som helhet emot dubbelt så mycket i kontantutbetalningar och service räknat i pengar, som samma grupp som helhet betalar in i skatter och avgifter i vårt skattefinansierade välfärdssystem.

I Danmark alltså. I Sverige får man inte göra sådan uträkningar, men antagligen är det minst lika illa här.

http://danmark.wordpress.com/2007/11/21/juleeventyr-der-givet-ender-skidt/

Knute sa...

Video: pass till salu

http://flux.brunna.se/?p=2176

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.