17 november 2007

Barnen offras

Taliban militärer sköt en tonårig pojke därför att han undervisade i engelska. De drog ut pojken ur klassrummet och sköt ihjäl honom på skolgården. Anledningen var att han trots varningar undervisat sina kamrater i engelska på fritiden.

Jag undrar om de sköt honom i ryggen på samma sätt som de gjorde med barnen i Beslan?

I början av november bombade terrorister människor som deltog vid invigningen av en sockerfabrik i Baghlan, Afghanistan och åtminstone 75 människor dödades, däribland 59 barn.

Ingen speciell grupp klev fram och tog på sig skulden men under år 2007 har det förekommit omkring 120 självmordsbombningar i landet och de flesta anses vara utförda av Talibaner.

Det är väl känt att terrorister gömmer sig bland civilbefolkningen, kvinnor och barn och använder dessa som "mänskliga sköldar".

Så gör också fredsdemonstranter vilket framgår av följande händelse där man stoppade transporter av militär utrustning i Olympia, Washington.

Ett fyrtiotal personer, däribland skolpojkar och spädbarn, fanns bland de protesterande som hade för avsikt att hindra lastbilstransporter att lämna hamnen och blockerade utfarten och gatorna.
Särskilt fridfulla var inte dessa "fredsaktivister" när de kastade stenar, krossade rutor och förstörde polisbilar.
Polisen, som ville försäkra sig om att ingen skadades, var inte beredd att hantera småbarn och hade till en början svårt att ingripa mot våldsverkarna.

Folkmassan skingrades så småningom genom att polisen använde pepparsprej och batonger.

Dessa "användbara idioter" älskas av al Jazeera som vill ha bilder för att visa sina tittare hur mycket de har gemensamt med "fredsaktivisterna" som också offrar sina barn för att hjälpa jihadisterna.

1 Kommentarer:

Knute sa...

Ett liknande psykopatiskt beteende har jag ofta sett på Malmös övergångsställen.
Det finns ju i Sverige en idiotlag som ger fotgängare företräde.
Föräldrar kommer i full fart utan att se till vänster eller höger med sin barnvagn som mänsklig sköld, och bilarna får tvärbromsa.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.