19 november 2007

Beslöjade mordhot på YoutubeMuhammedanerna har rasande bråttom med att bygga moskéer i hela Europa. ”Erövrarmoskéer” kallas de gärna av dem själva. Det är otvetydigt tal.
I London har man planer om att bygga den största moskén i Europa. Den ska kunna rymma 12 000 människor och en skola för 500 pojkar och ska stå färdig i god tid innan olympiaden år 2012. Det blir ett byggnadskomplex på sju hektar. Förmodligen är det Saudiarabien som betalar. De satsar som bekant omåttliga pengar på att sprida wahabismens hårda version av islam genom koranskolor och moskéer i hela världen med av oss betalade oljepengar.Den grupp muhammedaner, som omedelbart nämns i förbindelse med projektet, heter Tablighi Jamaat, och är enligt FBI en rekryteringsbas för Al Qaida, vilket de själva förnekar (men det säger ju inte så mycket, eftersom det i islam är en känd och uppskattad taktik att ljuga). Den flygpassagerare, som år 2006 hade gömt sprängmedel i sin sko, hörde med till nämnda grupp. Det samma gjorde två av de tunnelbanebombare som blev gripna 2005.

Stormosképrojektet i London väcker naturligtvis motstånd som på andra ställen, för européerna vet ju mycket väl att det som sedvanligt gäller erövringspolitik mer än religion.
Men också grupper av muhammedaner är motståndare, i det de förutser att moskén kommer att styras ensidigt, så som man också har exempel på i moskéer i Norden som är betalda av Saudiarabien.

En av de ledande i partiet ”Christian Peoples Alliance”, medlemmen i stadsfullmäktige Alan Craig, har engagerat sig mycket i motståndet mot mosképrojektet, och detta har fört till förtäckta mordhot mot honom på en video på Youtube. Videon ”In memory of Councillor Alan Craig” tar ett slags farväl till honom, hans fru och barn och hans anhängare till bakgrundsmusik av Elvis Presleys ”You were always on my mind.” Videon er inlagd av en man som kallar sig ”Abdullah 1425”.


Världen idag , Daily Mail

Postad av GERTRUD

Mer om gigantmoskéer: Köln , Amsterdam , Göteborg

2 Kommentarer:

magnus sa...

Den som hotade har visst arresterats.

Man får verkligen hoppas att brittiska politiker tar sitt förnuft till fånga och stoppar terroristorganisationens bygge.

Jean Moulin sa...

Det enda sättet är att göra det är att stoppa all muslimsk invandring.
Det går inte att gallra ut de extrema i själva invandringsprocessen.

Tillät USA tysk och japansk invandring under andra världskriget?
Skulle inte tro det.

På grund av muslimsk inkompatibilitet med modern västerländsk kultur så uppstår extremism bland barnen till mer moderata invandrare.

Men det är också omvittnat att invandrare som varit moderata muslimer i sina hemländer blivit extrema när de sett all nakenhet i det nya landet.

Frågan är då om det nya landet skall anpassa sig till invandrarna eller om invandrarna skall anpassa sig till det nya landet?

Unni Wikan i Norge, expert på hederskultur, ansåg att Norge och norska kvinnor skulle anpassa sig, inte tvärtom.

Men varför hålla på och dutta med att man kan tillåta muslimsk invandring, men att man måste markera hårt mot islamism?

Det har inte funkat hittills och lär göra det än mindre ju fler muslimer som invandrar.

Muslimerna är dock bara ett skäl för att stoppa invandringen helt (med dispenser i enskilda fall).

Invandringsrelaterad brottslighet är en lika viktig orsak.

Dessutom anser jag att alla länder har rätt att ha en överväldigande majoritet invånare vars förfäder bott i landet i flera generationer.

Med andra ord, jag skulle inte ens vilja ha massinvandring av lättintegrerade tyskar eller engelsmän.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.