12 november 2007

Bättre än kamel


Det allra senaste i bilväg för att attrahera medlemmar av den fredliga religionen Islam är Protons senaste modell. Proton tillverkas i Malaysia och har haft svårt att konkurrera på marknaden men nu ska man råda bot på detta.

Den nya bilen kommer att vara försedd med en kompass som alltid pekar mot Mecca, en speciell plats för Koranen och för huvud-duken.
Man kan ju inte låta dessa ovärdiga kvinnor åka bil utan sjal!

Om jag vore bil-designer skulle jag också se till att det att det finns en speciell plats för sprängämnen och att bilbältet har inbyggda hållare för dynamitgubbar. Min slogan skulle bli:

"Allt som behövs för resan till Paradiset!"

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Haha:) Riktigt fyndigt skrivet!

Anonym sa...

*lika ironisk som artikeln*
"Men ojdå så fyndigt skrivet då!!"

Följande fras hade du skrivit nånstans tidigare om klimathotet.
Jag citerar:

"Vi människor har en enorm förmåga att falla för all skrämselpropaganda."

Och det är precis det ni försöker göra med islam.

Exakt samma sak.

Ni tar till extrem och väl genomtänkt skrämselpropaganda för att få det att framstå som något horribelt o hemskt etc etc
O naturligtvis så finns svar redo för detta inlägg i form av bevis etc etc...
Men islam i sig o extremister inom islam är två skilda enheter där ingen sida är representativ av den andra.
Majoriteten av dagens muslimer o andra religösa grupper håller med mig om detta. Andra mindre minoriteter som t.ex. ni på denna bloggsidan gör inte det naturligtvis.
Så sluta upp med att jämt o ständigt hälla bränsle över den lilla lågan som finns.
Naturligtvis kommer detta inte att publiceras om inte ett bra svar finns. Precis som ett annat inlägg jag gjort tidigare.(senast i oktober ifall ni dementerar)

Återigen upprepning:
Bränsle hälls på en liten låga som representerar skrämselpropaganda om islam.
Så är det bara.
Varken mer eller mindre.
/mARTin

Anonym sa...

Jag skulle gärna vilja att det bara var skrämselpropaganda, Martin. Vi får hoppas att farhågor som uttrycks på sajter som den här aldrig besannas.
Men oavsett om man ser islam som ett hot mot västerlandets fri- och rättigheter så är islam (och även mycket i kristendomen och judendomen) föråldrade och förtryckande dogmer. För en kvinna är islam läran om förtryck och underkastelse. Enligt islam blir en kvinna aldrig myndig. En manlig släkting är alltid hennes förmyndare. En muslim måste be 5 gånger om dagen och bönen måste ske på ett mycket ritualiserat och strängt bundet vis. Se här på denna ganska charmiga video:
http://www.youtube.com/watch?v=QsGEWn21mL8
En troende muslim är upptagen av sin dyrkan av allah en stor del av sin vakna tid. Allt handlar om underkastelse.
Jag vill bara klargöra att jag även hade reagerat negativt om vi levt i en tid med stark kristen väckelse. För mig är religioner ett hot.
Ateisten

Berit sa...

Martin, jag kommer att hålla med dig när vi ser moderata muslimer gå i spetsen för protester mot terrordåd. Eller när postpersonalen i Svedala inte behöver vara rädda att leverera SD-Kuriren.

Enligt Pew-undersökningen framgår det att en fjärdedel av amerika-muslimer stöder självmordsbombare under vissa omständigheter. 25 % vägrade svara på om de hade en positiv eller negativ syn på al-Qaeda. 5% av amerika-muslimer säger att de sympatiserar med den grupp som attackerade World Trade Centre och Pentagon.

Om vi accepterar Pews siffror att det finns 2,35 miljoner muslimer i USA så är 5% detsamma som att 117,500 personer har en positiv syn på al-Qaeda.

Ganska skrämmande tycker jag, vad tycker du?

Nedanstående enl. Brigitte Gabriels
Det finns 1.2 miljarder muslimer i världen och bland dessa kallar hon 15 till 20 procent för radikala muslimer. Det innebär att 180 till 300 miljoner människor är villiga att som tex. Mohamed Atta fästa bomber runt kroppen och offra sig som martyrer. 15 till 20 procent är en minoritet men 300 miljoner Mohamed Attas kan åstadkomma enorma blodbad.

Som du ser Martin publicerar jag dina kommentarer om de inte är fulla av oförskämdheter och personliga påhopp.

Anonym sa...

Hehehe. Mycket fyndigt, och dessa högt stående pingvinkärringar som inte ens får köra bil i Saudi Arabien:-))))

From Sweden with Grief sa...

Dagens goda skratt, det var ett toppeninlägg!

Och Martin, jag har tyvärr inte råkat ut för propaganda i mitt liv, i min vardag. Vill du verkligen nedvärdera vanliga människors upplevelser av våld?
Du kan besöka en svensk kvinnojour idag och tala om för dessa kvinnor och barn som flytt undan muslimska despoter, att de bara är offer för skrämselpropaganda och sin egen oförmåga att anpassa sig efter islam och sharia-lagarna!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.