30 november 2007

Film om Koranen

En holländsk jurist har beslutat att göra en film som visar de fascistiska inslagen i Koranen.
Jag undrar hur det kommer att gå?

Inrikes och justitieministrarna säger att de är oroade men att de inte har någon auktoritet att hindra juristen från att visa sin film. Betyder det att de planerade att stoppa honom om det kunnat?

Geert Wilders , ansvarig för filmen, säger att delar av Koranen används som inspiration av "onda människor att göra onda saker".

Vilken fantastisk nyhet! Kan ingen göra media uppmärksam på det!

Många jämför hans film med "Submission" , om en misshandlad muslimsk kvinna. Sorgligt nog för Wilders sköts mannen som gjorde filmen Submission och hans strupe blev uppskuren av en muslimsk extremist i Amsterdam.

Ni kanske också kommer ihåg att kvinnan som skrev manus, Ayaan Hirsi Ali, gömmer sig någonstans i USA eftersom det finns ett dödshot utfärdat för henne.

Denne holländske jurist måste verkligen vara angelägen om att sprida sitt meddelande.

10 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Även Geert Wilders lever under dödshot och har livvakt.

Anonym sa...

De flesta irakier lever under dödshot men inte har de råd med livvakt...

Berit sa...

OCH, Anonym därmed vill du ha sagt att???

Berit sa...

Nu förstår jag vad du menar Anonym och jag håller med dig. Det är fruktansvärt att de olika fanatiska muslimska falangerna i Irak inte kan enas utan dödar varandra vid varje tillfälle. Men är det inte trösterikt att veta att de senaste intensiva åtgärderna från USAs sida har resulterat i att många färre civila dödas och likaså amerikanska soldater. Om bara militanta muslimska grupper slutar döda andra muslimer kan vi se en ljusning.

Anonym sa...

Jens Jørgen Thorsen skabte en Jesus film, der gjorde grin med Jesus og kristendommen.

Muslimerne må også acceptere, at en film laver grin med Islam.

Det er demokrati og selvbestemmelse.

falkeøje

Anonym sa...

Om inte USA skulle gått in där så skulle väldigt få dött. Både amerikaner och irakier.

Berit sa...

The Documental
Centre for Human Rights har documenterat över 600,000 civila dödades i Iraq under Saddams regim. Under Operation Afal, enbart, dödade han 100,000 kurder. Omkring 500,000 dog under Saddams onödiga krig mot Iran.
Under Saddams 8000 dagar som regent dog mellan 70 och 125 civila VARJE dag.


Så om inte USA ingripit skulle irakiern ha fortsatt att leva lyckligt, eller hur Anonym?

Anonym sa...

Så bara för att någon är ond och dum så är det okej om någon som även han är ond och dum gör samma sak? Jag förstår inte din moral... Men det är inget nytt. USA destabliserade området bara för oljans skull, de ger fan i folket. När man låter legoknektar göra jobbet och flyttar pengar från folket till privata intressen så är det inget annat än skurkfasoner. Men det skiter du i va? Att dina skattepengar hamna i privata fickor.

Berit sa...

Fakta, Anonym, Fakta!

Anonym sa...

Berit sluta lek att du är en politiker, för det första så stod USA och västvärlden för Husseins krig mot Iran, och alla vet att Bush's pappa, som också var president, var/är lika krigskåt som hans son. Och titta hur det är nu i Irak. Bomber överallt det är ett riktigt helvete där nere. Och som "anonym" säger så vill USA ha oljan, varför tror du inte att USA går in i Israel för?? För att det finns så många rika och framgångsrika Judar i USA.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.