10 november 2007

Malmö slagträ i danska valkampen

Den danska borgerliga regeringen har fått oväntad draghjälp i valkampen - av Malmös socialdemokrater!

"Upp emot 10 personer stuvade samman i en lägenhet är i Sverige resultatet av att låta asylsökare bo utanför förläggningarna. Svenska socialdemokrater vill strama upp och varnar Thorning," skriver
Nyhedsavisen.

Gör i all sin dar inte som i Sverige där de asylsökande bosätter sig var de vill, då skapas det bara getton som i Malmö. Det går ut över barnen.

De danska socialdemokraternas ledare Helle Thorning-Schmidt har eget boende för asylsökande som paradnummer, och är förmodligen inte glad över sin partikamrat Ilmar Reepalu i Malmö just nu.

De "goda" socialistpartierna och tidningarna och TV samt imamers fredagsböner, alla har satsat prestige på invandrarfrågan, så lite kravaller på Nörrebro kan det bli om Anders Fogh Rasmussen vinner valet och får sitta kvar. Franska tillstånd som när Sarkozy vann i maj i år.

Eller vinner Thorning och det blir svenska tillstånd, trots att Sveriges utlänningspolitik borde stå som skräck och varning.

När moderaterna var i opposition ville nuvarande migrationsministern Billström avskaffa EBO-lagen som skapat slumområden i Malmö och Södertälje, men då ville inte den socialdemokratiska regeringen. Nu är rollerna ombytta. Är det bara ett spel för galleriet som de sju svenska riksdagspartierna håller på med?

”Sex års borgerligt styre med Dansk Folkepartis konstruktiva uppbackning har gjort Danmark till ett ekonomiskt sett enastående starkt land, fört in utlänningspolitiken i realistiska ramar, genomfört en högst nödvändig uppgörelse med historielösheten och färdighets- och kunskapsbristen i folkskolan...” Snaphanen


Senaste nytt: den socialdemokratiske politikern Hamid El Mousti utfärdar en fatwa mot danska muslimer som inte vill rösta på tisdag. De hamnar på de varmaste ställena i helvetet. "Danske muslimer, der ikke stemmer brænder op i helvede," säger han. Den islandske avis , Skattetryk

Muslimska folketingskandidater för de borgerliga partierna blir förföljda, misshandlade och spottade i ansiktet av muslimer som anklagar dem för att vara förrädare. Uriasposten , Veritas Universalis

Att använda barn som gisslan
Öppet brev till danska folket!
Imamer vill bestämma hur muslimer ska rösta

Ulla Nørtoft Thomsen , SvD , , Sydsvenskan , , Ab

1 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Svensk asylpolitik är en av vår tids stora skandaler.


"Tyvärr fungerar den svenska asylprocessen inte tillfredsställande. Till exempel råder en märklig slapphänthet när det gäller de på senare tid hitkomna människorna, främst från norra Irak (men även andra), som getts tillfälliga tillstånd i Sverige. Trots att de hävdar att de behöver skydd och att de omöjligt kan återvända till sitt hemland, reser ändå hälften av dem (enligt uppgift från en person som säger sig ha bevis för att det är så) dit med direktflyg från Stockholm och Köpenhamn och tillbaka på ”semester” i månader. Samtidigt förhandlar justitiedepartementet med Iraks ambassadör i Sverige; samme ambassadör som enligt uppgifter från bland annat norsk polis, har tillåtit att mängder av pass utfärdats på synnerligen osäkra grunder! I Sverige uppbär de asylsökande dagersättning. Skickar Migrationsverket dessa pengar till dem i Irak?"

MFO

Tack Knute för citatet ur Nyhedsavisen.

Det är vansinnigt att asylsökare skall få bo i lägenhet innan deras ärende avgjorts.

Hur många svenskar vet om det? Jag tror de flesta av dem har dimmiga begrepp om hur det går till.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.