17 november 2007

Minister avgår

Danska integrationsministern Rikke Hvilshøj avgår, vilket inte är att undra på; efter ett brandattentat mot hennes hem lever hon med polisskydd dygnet runt.

Gruppen "Gränslösa Beate" tog på sig ansvaret för attentatet. Genast kom jämförelser med 11 september 2001:

"Terroranslaget mot World Trade Centre krävde utöver medkänsla och fördömelse samtidigt goda analyser för att förstå sammanhanget och strategier för att komma vidare, hur ohyggligt cyniskt och mordiskt det än var. Det samma gör attentatet på Rikke Hvilshøj. Det handlar om felslagen integrations- og utlänningspolitik." Mellemfolkeligt Samvirke

Det vanliga hyckleriet, man låtsas fördöma men i själva verket rättfärdigar man attentaten. Eftersom hon hindrar invandringen och deporterar folk som inte får uppehållstillstånd, så är det underförstått hennes eget fel.

Vad kan man dra för lärdom av detta? Att man inte kan vänta sig en stramare utlänningspolitik i ett Sverige präglat av vänsterradikala halalhippies, knappast med en migrationsminister som Tobias Billström. Inte efter två ministermord.

Från Sverige utvisas inte längre någon. Är det för att myndigheterna är rädda? Med tanke på vad som händer i Norge kan man misstänka att det är så. Där hotas anställda på Utlänningsdirektoratet av asylsökande som fått avslag på ansökningar om uppehållstillstånd. EKP

Den svenska invandringspolitiken kommer att få välfärdssamhället att kollapsa. Och den är hänsynslös mot grannländerna vilka kommer att undermineras av den enorma flyktingströmmen till Sverige.

"När Sverige utan minsta kontroll låter alla möjliga och omöjliga människor resa in i landet utan papper eller på falska papper, och förser dem med svenska pass och identitetsdokument, så innebär detta ett bakhållsangrepp på de andra EU-ländernas försök på att begränsa och/eller kontrollera invandringen." Spjutflickan Gertrud

"I Danmark har vi kommit fram till den konklusionen, att antalet betyder något för integrationen. Svenskarna menar uppenbart något annat."
Rikke Hvilshøj

Hör på radioprogrammet
Kaliber om hur irakier bluffar in sig i Sverige: En man har fått ut tolv nya svenska pass på sex månader!SvD , Sydsvenskan

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.