10 november 2007

Paradise Now

Bilden från den palestinska filmen "Paradise Now" visar två unga män rökande en hookah. Sedan accepterar de lugnt uppdraget som självmordsbombare de åtagit sig.

Ledtråden finns i titeln: männens motivation är att vilja få sitt paradis NU, precis som arabvärldens beryktade assasiner som lurades av ”den gamle på berget” att utföra onda handlingar, så de kunde komma till det jordiska paradis han visat dem när de var haschpåverkade. Dock var inte assasinerna nödvändigtvis ”höga” när de mördade. Haschruset i sig skapar inte blodtörst men tar bort omdömesförmågan.

Som tidigare nämnts på bloggen Spydpigen reser imamen Abdul Wahid Pedersen runt i Danmark för att hålla föredrag om den barmhärtige och rättfärdige Allah, som han tror på, och den goda koranen. Han har smörjt mungiporna med levertran och honung. Och han har god träning bakom sig. Som haschsmugglare och -säljare har han varit inne på förbrytarbanan och fått en viss övning i att sälja olagliga och skadliga ting.

Just hasch har en gammal nära anknytning till islam. Ordet kommer som bekant från arabiska, och muhammedanerna använde tidigt stoffet i krigen mot oss ”vantrogna”. ”Den gamle mannen på berget” gav unga män hasch för att de desto bättre kunde mörda de kristna. Med hasch försvinner som sagt omdömesförmågan. Därför blev det arabiska ord ”haschish” beteckning för mördare eller till och med ”lönnmördare” i de romanska språken (assassino, assasin) samt engelska. Man kan lära mycket av etymologisk vetenskap.

Som danskfödd måste Abdul Wahid Pedersens föredragsverksamhet anses för landsförräderi. Envar som känner världshistorien, och speciellt Persiens, Assyriens, Armeniens, Greklands, Nordafrikas och Spaniens historia vet vad islamisering och arabernas erövring innebär.
Det betyder förstörelse av världskulturer och undantagslös underkastelse! All individuell frihet försvinner. Kort och gott diktatur.

Abdul Wahid är uppenbart en naiv stackare som har haft behov av något att klamra sig till för att komma bort från sin handel bland ”Dödens Köpmän”.

På Abdul Wahids föredragskväll i Aalborg var det intressant att bevittna hur en beslöjad muhammedansk kvinna i upphetsning rev ett flygblad, som hon hade tagit emot vid ingången, i tusen bitar. Flygbladet citerade olika koranverser ordagrant och utan kommentarer. De handlade om kvinnans plats i familjen och samhället. Hennes handling var mycket egendomlig, då man ju vet att det är djupt kränkande mot muhammedaner att visa motvilja och förakt för koranens budskap.

Fotnot: Abdul Wahid Pedersens svenske motsvarighet heter Abd al Haqq Kielan, född Leif Karlsson.

4 Kommentarer:

Knute sa...

Danska imamer rekommenderar att man röstar på socialistpartier. Varför det? Därför att socialism är en form av religion, där man uppger en del av sin frihet och individualitet till samhället, staten, eller miljön.

Copenhangen Institute Blog

Jean Moulin sa...

Låt oss inte glömma att den danske och svenske imamen inte är unika.

Islam har ett växande antal konvertiter och bland dessa finns till och med terrorister.

Senaste beviset var sprängandet (hm) av en terroristcell i Tyskland.

Googlade och fann detta på Daniel Pipes blogg:

http://se.danielpipes.org/article/3215

Och som jag tidigare skrivet, så tror jag att det dubbelmoraliska snacket om jämställdhet parat med mansförakt kan bidra till att unga västerländska män konverterar till islam.

Anonym sa...

knute, liberalism är i så fall samma sak fast med marknaden istället.

Er dröm om "frihet" är patetsik, ni skulle inte överleva en enda dag som "fria" män och speciellt inte du Knute som är så rädd för allt som avviker från det du känner igen och uppfattar som tryggt. Du skulle bli unabombaren och bara sitta inlåst i en stuga i skogen med ett gevär.

Knute sa...

Nicklas, liberalism vad är det? Frihet vad är det? Jämlik vad är det? När man rör sig i de fina salongerna får man inte sticka hål på ballongerna.

Jag är inte emot fackföreningar eller att betala skatt men det får vara någon måtta på trygghetsnarkomanin.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.